Birkucukeylulmeselesi Begumseda ben de 7 ay oldu normal yapalı maalesef hala duruyo ya ne olcak diye düşünüp üzülüyorum
Deletedmom11 Begumseda bölgesel incelme diyetleri ve pilates yapabilirsiniz:) bunun için güvenilir online hocalar var bir araştırın isterseniz. İsim vermek doğru olurmu bilmiyorum
Mirahafsa34 Bende oyle burda durayım karnim dicen 9 aylik hamileyim 18 ay oldu sezeryan oldum göbek gitmedi😔😂
esrazkrn Benim 11 ay oldu sezeryan oldum çok korkmustum ama kızlar akşam 5 ten sonra hic birsey yemeyin çok faydasıni göreceksiniz göbek yağını iyi eriyor çok az hafif bir göbeğim kaldı onuda sorun haline getirmiyorum
Begumseda esrazkrn ben de başladım diyete akşam 6′dan sonra hiçbir şey yiyip içmiyorum günde 2 buçuk litre su içiyorum ekmeği şekeri tuzu bıraktım işe yarar mı Sizce sadece göbek bölgesinde bir şişlik var şişlik dediğim Göbek gibi bir şey ama bir türlü eritemiyorum
esrazkrn Begumseda vayy hemen hemen 1 sene olacak tesedüfen gördum suan doğum öncesi yani 58 kilodayım ama göbek çok hafif kaldı yapacak bir şey yok dediğim gibi sorun değil benim.için :)