Masalimiz bebeğimin alt damağında beyazlık var parmağımla dokunduğumda da sertlik var geliyor parmağına diş mi bu normal mi 3.ayında erken değil mi henüz ya salya huzursuzluk ateş falan da olmadı sadece şap şap ediyor bazen ağzını
ZumrAsel Masalimiz o beyazlık bizde de var. Altta vardı şimdi üstte de var. Ama ortada dis yok bende anlamadım.
iki_tospik_annesiii Masalimiz kişiden kişiye değişiyor cnm. Benim bebeğimde 4 aylıkken 2 tane çıkarttı. Bizimde hiç ateş ishal gibi durumumuz olmadı çok şükür. Çay kaşığını vursaydn cnm yavaş yavaş ses çıkıyormu diye en iyi o şekilde anlarsın bence
Oznur123 Masalimiz benim bebegim de 3 ayinda başladı çıkartmaya beyazlık vardı eli hep ağzındaydı ksiniyirdu ateş huysuzluk felan olmadi hiç 5 buçuk aylıkken alt dişleri cıktı şuan 9 aylık 6 dişi cıktı pes peşe çıkarttı hepsini
ZumrAsel ZumrAsel 2gun sonra 7 aylık olcak. Üstte yeni çıkmış ama dis degl. Disin yeri falan galiba.🤷♀️
Nurss23 O beyaz bende doktoruma goturdum ve bana pamukcuk olduğunu söyledi micostatin verdi geçti dış sanmistim ve çok sasirmistim
Kuzeyin_annesi5 Benim oğlumda da var beyazlık anlamdım surekli huzursuz salya var eli de agİnda hep 3 aylık olabilir mi ki dis
Nuhelif Kuzeyin_annesi5 oğlumda da 3 aylıkken başladı damaklar sertleşiyor şu an 9 aylık 2 dişi Aynı anda cıktı dış olunca anlıyorsunuz bende diyodum bilemem diye ama bariz belli oluyor