PoyrazinannesiEbru Doktor oğluma alerji sebebiyle bu mamayı verdi. Ama mama resmen çamaşır suyu gibi kokuyor. Sizinkiler de böyle mi kokuyo yoksa mama mı bozuk 🤨
Dilekkkkkk PoyrazinannesiEbru öyle kokuyor canım Ve çok yavaş yiyorlar ben ilk başlarda vanilya karıştırıp verdim öyle alıştırdım şimdi içio çok şükür şade
sedosunannesi PoyrazinannesiEbru doktor bize de vermişti kızım içiyordu hiç hayır demiyordu ama bitirdiği an ağlama krizi kusma karın ağrısı yaptı 2 gün kullanıp o yüzden geri bıraktım kuzımı mahfetmişti o mama
PoyrazinannesiEbru [bilinmeyen] İçiyo aslında tadında sorun yaşamıyoruz da ben mamayı yaparken nefesimi tutuyorum oğlume verirlen üzülüyorum . Doktorumuz da diğer mamalara pekmez kat demişti.
Dilekkkkkk PoyrazinannesiEbru [bilinmeyen] Kızlar Çilekli vanilya lı da çıktı bundan sonraki rapor alıyorsanız raporu onlara yazdırın
PoyrazinannesiEbru [bilinmeyen] bugün gittim 2 farklı vanilya damlası aldım. İkisini de içmedi . Sade içiyo.
Dilekkkkkk PoyrazinannesiEbru damla değil ben normal keke koyulan vanilya dan yarım çay kaşığı koyuyorum doktorum dedi
Dilekkkkkk PoyrazinannesiEbru onu hiç bilmiyorum canım istersen benim gibi dene bakalm sonrasında en az 10 cc su ver ama