hacerndr Merhaba arkadaşlar 8 ay 20 günlük oğlum var günlerdir gündüzleri emmeyi reddiyo zorla emzirmeye çalıştım ama emmedigi için sütüm azaldı iyice ve geceleri yetmiyor artık oğlum doymadigi içinde sürekli uyanıyor yardım edin bana lütfen ne yapmalıyım 😞😞
Mom44 hacerndr yani dönemsel olabilir pes etmeyin ama büyükte doktora götürseniz belki çok farklı bir sorunu vardır
Ayz27 hacerndr diş çıkaran bebekler genelde meme reddi yaşatırlar endişelenmeyin sabırlı olun geçecektir
Arzuaysu hacerndr diş çıkaran bebeklerde genelde memeye düşkünlük olur. Altında farklı bir neden olabilir. Gazı vardır veya sütünüz az akıyordur farkli pozisyonda emmek istiyordur vs… Ama pandemi olmasına rağmen bir doktora göturmenizde fayda var. Diş dönemi ek gıda reddi memeye düşkünlük yaşanır genellikle… umarım geçici bir süreç olur. Sütünüz mutlaka sağın azalmaması için ya da tamamem kesilmemesi icin
hacerndr Ayz27 teşekkür ederim inşallah ama sütüm azaldı ve yetmiyo geceleri ona bı çözüm bulamadım 😑
Ayz27 hacerndr irmik helvası kavurun o çok güzel süt yapıyor yada bulgur pilavı :) stres yapmayın oda etken azalmasında
Alicem Benımde oğlum 6 aylık oldu meme reddi yaşıyoruz halen oyuzden aptamılle besleniyoruz gece uykuluken emıyo sadece yetmiyor mecbur mama
hacerndr Arzuaysu makinam olmadığı için sagamiyorim malesef ama bı doktora goturucem mutlaka teşekkür ederim 🌸
Hks_34 Atak haftasında olabilir belki bu ara ek gıdaya daha düşmüş olabilirsiniz. Bide şekerli bişeyler vermeyin sizi reddetmesin. Aklıma bunlat geldi🤷♀️
hacerndr Hks_34 atak olabilir tatlı biseyler çok vermiyorum çünkü bende anlam veremedim ilk defa böle bişey oldu
Hks_34 hacerndr üzerinizi çıkarıp ten tene temas olarak emzirmeyi deneyim en son beraber ılık duş diye duymuştum.