Twinmomdd [silindi] Bol bol su içtim, mandslina, portakal, nar, kivi tükettim. Hergün ılık duş aldım. Limonlu ıhlamur içtim ve sarımsaklı çorbalar
elmaliturtam [silindi] bol su limonlu şunu vitamini kemik suyuna çorba kekik çayı ayvalı ballı ıhlamur sarımsaklı yoğurt kefir sebze ağırlıklı beslendim meyve tükettim bol ayran içtim her gün haşlanmış yumurta yedim bugün bitti karantina sürecim çok şükür ilaçsız bu şekilde atlatabildim emzirdiğim için bebeği bol bol emzirdim cuma günü testi tekrarlayacağım inşallah gelip geçmiştir. Rabbim bütün hastalara şifa versin
NurNaz [silindi] az once test verdik eger pozitif cikarsa nasil surec beni bekliyor 2 çocuklu yum kaynana ile ayni evde yasiyoruz o da test verdi o atesliydi onlem amacli kendime de yaptirdim testi yeme icme nasil oluyor bebegim benimle uyuyor 8 aylik gece maske takmali miyim guzel anneler cevaplayabilir misiniz
Papatyasevdalisi [silindi] nisan ayinda gecirdim 5 yasinda kizim var bide 6 aylik hamileydim kahvaltida 1 yumurta muhakkal olacak peynir zeytin bal pekmez yerdim gunde 1 bardak sut ev yogurdu sebze meyve kavrulmamis kuruyemis sogan sarmisak ve booool.su 😊 Bide udi hindi yagi mutlaka evde bulundurun
Glsmrmzn elmaliturtam ayva hariç bizde aynı böyle beslendik 3 aylık bebeğime bişey olmadı ama 5 yaşındaki kızımın ateşi 39.5 kadar çıktı bir kere parol verdim ama işe yaramadı iki gün sürdü doktorumuz nefes alışında sorun olursa 112 yi arayın dedi çok şükür olmadı bu covid ateşi çocuklarda halsizlik yapmıyor sadece kuru ateş oluyor doktorumuz öyle söyledi bilginiz olsun ilaçsız atlattık iki kere parol aldım sadece ağrılarım için okadar Rabbim herkesi bu hastalığın beterinden korusun
Pinarice Zencefil zerdeçal karışımı yiyorum keçiboynuzu pekmezi yiyorum bol su içiyorum iştahım yok fazla yemek yiyemiyorum
Hohomoromu esozpek opmiceksin tabi ki canım maskeli oluyorsun evin içinde sadece emecegi zaman almaya çalış kucağına onun dışında istemezse sen sevmek için falan temas kurmaya calis kendi halinde duruyorsa dursun
elmaliturtam esozpek valla bizimkinde doktorun dediğine göre oldu kendi doktoru ve 112 doktorunun dediğine göre ateşi oldu 2 gün bir gün az ishali oldu 3 4 gün iştahsızlık be huzursuzluğu vardı bir de daha miskindi çok şükür 4 gün sonra hiç bir şeyi kalmadı iştahıda enerjiside yerine geldi gayet iyi. Yalnız ateşi 38.3 geçer inatçı ateşi olursa muhakkak 112 yi arayın dediler ateşi 37.8 38 i geçmedi şükürler olsun bol bol emzirin calpol verin dediler öyle yaptım
elmaliturtam NurNaz ben maskeyi hiç çıkarmadım yatarken bile maske ile yattım yemek yerken odanın camını açık bıraktım cama yakın bir yerde yedim yemek yedikten sonra da 15 dakika daha havalandırdım odayı inşallah negatif çıkar sonucunuz
NurNaz elmaliturtam Allah razı olsun insallah 🤲 tabak çanak kullandiniz mi yoksa kullan at karton bardak tabak mi kullandiniz sut vermeye devam etmeli miyim ilac ictiniz mi 8 tane kalbe etki ediyor diyolar
elmaliturtam Glsmrmzn amin amin Rabbim herkesi korusun ümmeti Muhammed’i korusun psikolojisi insanı kötü eden çok şükür bebeğimde bende çok iyiyiz atlattık Allah’a şükürler olsun büyük evladımın testi temiz onu koruyabildik o süreçte odasında tutarak. Rabbim bütün hastalara şifa versin tez vakitte Ya Şafi ismi şerifi hürmetine
elmaliturtam NurNaz hepimiz karton tabak bardak plastik çatal kaşık kullandık ilaç kullanmama gerek kalmadı hamd olsun ağrılarım beşinci gün daha hafifledi 7. Gün tamamen geçti tat koku hala yok ama gayet dinç ağrı yok. Bebeği bol bol emzirdim çok iyi şimdi emziriyorum diye ilaç getirmediler ağırlaşırsanız 112 yi arayın sizi alıp hastaneye götürsünler emzirene özel ilaç tedavisi başlasınlar demişlerdi. Üzülmeyin olumlu düşünün korktuğunuzdan emin eylesin Rabbim
NurNaz elmaliturtam aminn cumlemizi korusun Rabbim gecmiste agir sekilde zature atlattim herkes öldü gözüyle bakıyordu o yuzden cok korkuyorum atlatamazsam diye çocuklarım napar diye Allah korktugumuzu vermesin insallah sagolun cevaplarınız icimi rahatlatti postu acan arkadasim hakkini helal etsin post icinde soru sordum
Glsmrmzn [silindi] Boğaz’ı sirkeli tuzlu suyla sabah akşam gargara yapın gün içerisinde hergün nane limonçayı kekik çayı ıhlamur kuşburnu çayı sıcak suya 1 tatlı kaşığı sirkeli su meyveleri karıştırdım çay yaptım içtik ballı zencefil çörek otu macun gibi yapıp yedik ve bol bol su tükettik hergün 1 yumurta yoğurt yedik yemeklerde boğazınızı boş bırakmayın herşeyi yiyin ilaçsız atlattım Allah’ın izniyle atlatırsınız Rabbim şifa versin tüm hastalarımıza