Kizim 4 mayis dogumlu meme reddi ve refluden dolayi reglu mamasi kullaniyorux ek gidaya 5. Ayda baslamam lazimdi ama istemeyince kimse de yok yardim edecek diye bunaltmadim kendimi. Simdi az sogani zeytinyaginda az kavurup patatrs dilimleyip kemik suyu ve su karisiminda pisiriyorum. Blendirdan gecirip sulu ama asiri sulu olmayacak sekilde yediriyorum. Bi oyle yiyor soganin aromasindan yoksa almiyordu fikir olsun size de. Ilk zamanlar yemeyi bilmedigi icin hep akitiyordu brn tarhana verdim doktorumuzun bilgisinde 1 gun brklryince kavanozda puding gibi kivamli.oldugu icin onu yemisti oyle oylr ogrendi zorlamiyorum ben sizde zorlamayin bence zaten huysuz ve aksi iyice zitlasio bizim kiz. Ne dis var ne emekleme yeni yeni uykuda donuyor kundagi yeni biraktik. Gunduz uyku araliklarina dikkat ediyorum ben 2 saat mesela aselmina nin o sekilde uyumak istiyor yada sinyal veriyor en az 45 dakka uyandikca o dakka dolana kadar geri sallayip duruyorum isterse toplamda 2 saat dolsun ama o 45 dakka uyutuyorum cunki.cok.aksi oluyor uyumazsa. Hic de cekilmiyor bagirip cagirinca yaa parmaginda oynatio sipa bizi