ferayy kizlar merhaba.. maalesef kotu hava şartları ve dolaşan virusler kizimi da etkiledi .. doktora goturdum viral enfeksiyon olabilir dedi ... ve öksürüğü için prospan , göğsünü açması için ventolin şurup yazdi .. prospani ise yarım olcek yaklasil olarak 2 tatli kasigi kadar almasi gerektigi soylendi fakat bugun baska bir doktorun numarasini aradim hic bir sekilde 6ayin altinda cocuklar da kullanilmamasi gerektiğini soyledi .. simdi kafam cok karıştı. kizim ishal olduğu için icerigine baktim fazla kullanmada ishal bulanti yada kusma yapabiliyormus ilac .. o yüzden baska birine sormak istedim .. ilk doktoruma da soyledigimde oda ilacin boyle bir etkisinin olmayacağını söyledi.. şimdi ne yapmalıyım inanın bilemedim .. prospani kullanan var mi acaba aranizda ? kac aylıkken kac ölçek kullandınız? simdiden teşekkür ederim ... bu arada kızım 4ay 10günlük...
Erayenesim ferayy bende kullandım 4,5 aylıkken hiçbir yan etkisi yok bitkisel zaten ilaç günde üç defa 2.5 ölçek
Sevnurr ferayy Oğlum bir buçuk aylık bizde dün kullanmya bsşladık günde üç kere 2.5 ml şeklinde .. ben yenidoğan hemşiresiyim bronşiolitten yatıpda çok sğır öksüğü olan hastalara hep kullanırız hiç de bi sıkıntı görmedim
Linakusunannesi ferayy ben kizim henuz 35 gunluk iken kullandim prospani zaten icerigi tamamen bitkisel.Doktoruma cok guveniyorum bukonuda.
Guls ferayy merhaba benim oğlum da 2 aylıkken hastalandı öksürük de olunca doktor bize de prospan önerdi. Günde 2-3 kere yarım çay kaşığı verilecek dedi doktor. 3 4 günde de öksürüğü kesildi.
Bubu Doktor gerek görürse kullanılabiliyor Bebegm öksürükten morarrıyor resmen bz de kullanmk zorunda kalldk kullanmasak cok fena
MelikeNarin Benim 6 aylık kızım var. 4 aylıkken ağır grip geçirdik kullandık anında öksürüğünü kesti. içeriği tamamen bitkisel bizde 4 aylıkken doktor kontrolünde kullandık. Şimdi ne zaman öksürse hemen bir kaşık veriyorum öksürük kesiliyor
ferayy Sevnurr cok tesekkur ederim içim rahatladı en azından.. bende kullandım 3 gün oluyor ama doktor kesin dedi antibiyotiğe başlayın dedi simdi o sekilde yaptım bende ..