Gulllll Merhaba güzel anneler benim bebeğim 5,5 aylık son bir aydır uykuda çok kötü ağlayarak uyanıyor ve uyandığında ağlamaya devam ediyor daha doğrusu oğluşum korkorak uyanıyor baş ucunda yasin kirabı sirke var muskası üzerinde ama ara ara devam ediyor sizinde başınıza geldimi nasıl çözüm buldunuz lütfen destek
Melike13 Gulllll benim kizim 4 ay 20 gunluk oda bu aralar boyle uykuda agliyor ic cekiyor elleri falan harekt edyor aglayrk uyaniyor bi cozum bulamadm surekli okuyrm
ikikizannesi Gulllll aynisini yasadim bi donem tavsiye uzerine 7 uyurlarin isimlerini yazdim bi kagida ve yastgin altina koydum zikrettim basida dualar okudim duzeldi
GmzSnn Gulllll yasini baş ucuna koymak mesede değil bebeğinizin odasında üzerine yasin okumak we okuduğunuz yasini başta peygamberimize en sonunda bebeğinize hediye etmek daha iyi gelecektir bebeğinize !!
nurturkdal inanirmisin daha az once anlattiginin aynisi basimiza geldi cok guzel uyutmusum birden aglamaya basladi uykusunda ne oldugunu anlamadim zor sakinlestirdim susmuyor bi turlu aci aci agliyor hem de icim parcalaniyor niye boyle oluyor bilmiyorum ama ya uykusunda korkuyor ruyasinda falan ya da bi yeri agiriyor birden kulagi olabilir belki bilemiyorum
Gulllll Biraz araştırdım bebekler rüyasında korka biliyormuş uyandığındada devam ettiklerini zannediyormuş etkisinde kalıyor hemen kucağınıza almanız gerekiyor