Yesimtzn 2 ay önce normal doğum yaptm karnım çok kaldı 75 le doğuma gttm 65kilo da kaldm sütüm azadan nasl kilo veririm siz nasl verdiniz böyle kalirmiyim psikolojim bozuldu 🥵🥵🥵
mina00 Yesimtzn benım hala kılolarım var emzırıyorum dıye dıyette yapamıyorum, korse kullanın ben oyle yapıyorum toparladı karnımı ama kılolar gıtmıyo ben bacagımdanda kılo aldım
Merve6475 Yesimtzn ben hamile kaldıgım kilodan bile daha azım suan ama göbegim kaldı Kocaman korsede takmadım cünkü nasıl gidecek bilmiyorum 😢
ElifSena1012 Yesimtzn benim de öyle 😞 bide uzun boylu olduğum için direk göze çarpıyor çok çirkinnnn bwnde doğum yapalı 4 ay oldu 56 yla hamile kaldım 79 la bitirdim şu am 66 kiloyum 😒artık nereye gidersem gideyim korse takıyorummm ☹️☹️
Buglemnannesi Merve6475 göbeğini baglayabilirsin ben 1 hafta sımsıkı bağladm arada bi rahat etmem için cözdüm bişey kalmadı
Buglemnannesi ElifSena1012 2 ay 5 gün oldu 72 kiloyla doğum yaptım 60 a geri döndüm korse değil uzun bi şalla göbeğimi sımsıkı nefes alabilceğim sekilde bağladm🙃
mina00 Yesimtzn 3 aylık oldu bebegım bu gun, sezaryen dogum yapdım, ılk gunden kullanıyorum cırtcırtlı korse bı ara 4-5 gun kullanmadım ama gordumkı kullanınca cok ıyıydı hala takıyorum bu aralar hatta alt karnım toparlandı , latex korsede alıcam
Buglemnannesi Yesimtzn hayır doğumdan sonra ilk bir hafta bağladm bişey kalmadı suan bağlamıyorm cünkü kalmadı 🤷♀️🙈
Buglemnannesi Merve6475 bilemem tabi bana hastaneden geldim ertesi hün bağla dediler bağladım faydası da oldu göbek falan kalmadı istersen bi dene cnm belki fayda eder bilemeyiz
ElmaliTurtamm Yesimtzn benim bi buçuk sene oldu normal doğum yapalı bende 75le doğum yaptım şuan 66 kiloyum benimde göbek aldı başını gidiyo şu göbeğe bende bi çare bulamadım 😢😢