bonjour_maman Kızlar 40 günlük bbekleriniz kaç günde bir kakasını yapıyo yada her gün mü yapıyo benim kzım 4 gündür yapmadı normal mi anlamdım
Aysekdyfci bonjour_maman sadece anne sütü alıyorsa kabızlıktan şüphelenmeyin.Haftada bir kez yapıyorsa bu normal olarak karşılanıyor ama biz anneler biraz tedirgin oluyoruz tabiki ☺️
serebro bonjour_maman anne sütüyle beslenen bebekler günde 3 5 kere de yapabiliyor 10 günde yapmayabilir normal kabul ediliyor ama tabi yediklerine dikkat et sen gaz yapan şeyler yeme bol su tüken
Busu bonjour_maman bagırsak kıvrımları artık oluşumunu tamamlamaya başladığı için kaka yapma süresi uzayabiliyor ☺️
mina00 bonjour_maman yapınca kakası nasıl oluyor? Aslında her bebek farklıdır, gunde 5 kezde yapa bılır 5 gunde bır kezde
bonjour_maman mina00 en son yaptığında öyle normaldi kabız gibi değildi ama dün yada önceki gün bezini değiştirdiğiimde leke gibi kaka vardı öyle kuruydu leke gibi yapmıştı 🤷♀️
bonjour_maman Aysekdyfci evet emziriyorum sadece gerçekten ama tedirgin olmamakta elde değil biz yapamazsak rahatsız oluruz ya oyüzden 🥰
mina00 bonjour_maman o belkıde qaz cıkardıgı zaman olmusdur, kaka yapma surecı uzarsa bı doktora sorun