uykusuzMoMm 3 ay 5 gunluk oglum var yaklasık 1 aydır agzı cok selleniyor sürekli salya seklınde akıyor neden olabılır diş desek cok erken
-civcivlerim- uykusuzMoMm dün doktor kontrolümğz vardı 3 aylık oldu ikizlerim o kadar çok salyası akıyor ki ikisinin de doktorumuz çok normal bu aylarda ellerini parmaklarını emdiklerini için salya üretimi fazlalalıyor dedi
Sevgilimmm uykusuzMoMm o aylarda biz de öyleydim aşırıydi. 9 aylıkken çıktı dişimiz doktor normal demişti
mina00 -civcivlerim- benım kızımda oyle hep agzından su akıyor , qayet normal evet, bu arada masallah ıkızlere bakmak zor olsa gerek
-civcivlerim- mina00 hemde çok zor bide iştahsızlar tek bakıyorum artık nefes alacak halim bile kalmıyor ne zaman biticek bu gaz bilmiyorum 🥺 Bi büyüselerdi sağlıkla 🥰
mina00 -civcivlerim- benım kızım aksıne hep emmek ıstıyor ac olmasa bıle, Allah yardımcınız olsun bende tek kayınvalıdemle kalıyorum onunla bıle hala zor gelıyor bakmak qaz ıcın sıze hıpp rezene cayı onerıyorum cok cok ıyı ılacdansa
mina00 -civcivlerim- ben hıc doktoruma soylemedım cunkı onlara sorsan olmaz ılac ver derler halbukı ılac hıc ıse yaramamıssı etrafımdskı hee kes cok ovdu bunu ıyıkıde kullandım yavrum rahatladı