mihrosum 1.embriyo Crl :38 mm 10 hafta 5 gun Nt:2.8 mm ölçülmüştür 1.embriyo Crl :50 mm 11 hafta 4 gün Nt:1.2 mm ölçülmüştür Arkadas lar Dr bize ense kalınlıgı var sorun buyuk dedı. Bundegerlerden anlayan var mı. Allah ıcın bilen yazsın
urasinannesi34 mihrosum deger olarak bilmiyorum ama benim ogluma da ikili restte ense kalinligi var down send olabilir vs dediler anmiuosentez istediler yaptirmadim fetal dna yaptirdim kendi kanimdan baktilar3000 tl dalan vermistim gecen yil temiz cikti hamilelik boyinca da hep ense kalinligi devam etti cok sukur saglikli aldim kucagima simdi yedibck aylik
Zeynebsmom mihrosum merhaba burun kemiği gözüküyor mu bir de 1 hafta arayla yarı yarıya küçük gözüküyor yanlış anlamadıysam yazdıklarınızdan… 1.2 normal değil mi bir bakın internetten. Ben normal diye biliyorum.hamileyken doktorumuz Türklerde ense kalınlığı biraz genetik de olabiliyor demişti laf arasında.. korkmayın bu sadece bir tarama testi tanı değil yüzde yüz güvenilirliği yok inşallah sağlıkla doğar yavrunuz
urasinannesi34 mihrosum ins iyi dusunun iyi olsun cnm tup bebek yada asilamaysa risk daha cok demisti dr bana asilama ile oldu bnm
Edanzz mihrosum benimde gebelikte ense kalınlığı sizinle aynı çıkmıştı. Doktorum değeri riskli görmedi yine de yurtdışına gönderilen kan testinden yaptırdık sorun yoktu. Şimdi de 23 günlüğüz şükür hiçbir sorun yok. Değeriniz korkulacak bir değer değil içinizi ferah tutun ama gebelik boyunca aklınızda kalmaması İçin yurtdışı testi yaptırmanızı öneririm
mihrosum Mom9 persembe gunu ankaraya gidecekler baskente. Kendileri Zonguldakta. Orada Dr resmen yok olanlarda kotu