Gzderdem Kızlar bu gün 2 aylık aşimizi olduk 3 tane asi yavrum ağladı biraz. Ateş olucak diye çok tedirgin oldum hep başında bekledim çok şükür saat 1 oldu çıkmadı hiç bundan sonra da çıkmaz umarım. Keyfimizde yerinde hiç asi olmamış gibi hareketli ve mutluyuz. Huysuzluk yapar ateş yapar diye çok korkmuştum düşündüğüm gibi olmadi . Burada okumuştum aşıya gitmeden önce ateş düşürücü iciricem diyen icirdim diyen anneler vardı.. Araştırdım o zaman vurulan asi bağışıklık kazandırmıyormus. İyi ki icirmemisim çünkü ateş falan olmadi. Tavsiyem bu düşünce de olanlara ateş olmayabilir. Boşu boşuna vurdurmus olmayın iğneleri ve bebişinizee..
Cagatayinannesi Gzderdem bizde dün olduk huzursuz du akşama kadar ara ara ağladı öyle huysuz bebek değil normalde ama bu akşam ateşi cıktı dün yoktu sen yine tedbirli olup kontrol et cnm sürekli
Ercanekininannesi BiZimkide 2ayda hiç bi şey olmadı bende vermedm hiç ilaç. Ama 4. Ay aşısında gece ateşlendi ağladı calpol verdim hattaertesi günde ateşlendi.
Ercanekininannesi Seybito 2tane biri sağ biri sol bacaktan. Bizimki sdce iğne batarken ağladı sonra hemen sakinleştirdm hatta giyinirken gülmeye başlamıştı geceye kadarda keyfi çok yerindeydi ama 12 gibi ateşlenince çok ağladı