Cduru Kızlar geçenlerde yazmıştım sütüm kesildi bir iki damla ancak geliyor diye. Sizce mochi göğüs pompası alsam 2 saatte bir sağsam sütüm geri gelir mi ?
NesAli Cduru mochi pompa akan süt toplamada işe yarıyor. Sağıma alışık değilse göğsünüzden süt gelmez normal. Göğsünüzün ucuna uygun başlık alıp düzenli sağın yada elle sağım yapın düzenli olarak gelecektir korkmayın 😊
Bebegim_28 Cduru ben mochi kullanıyorum memnunum ama mochi den dolayı mı süt geliyor yoksa zaten geleceği mi vardı bilmiyorum
Nesliimm Cduru mochi çocuk emerse full performans çalışıyor. Eğer sadece mochi ile sağacaksanız çok iş görmez. Elektrikli alın. Mochiyi bebek emerken kullanın.
eslem123 Cduru canım çok sütün varsa etkili emzirirken iyi alıyor ama az sütün olursa çok etkili değil
Cduru NesAli manuel pompa almıştım ilk başlarda 60-90 cc arası çıkıyordu gitgide azaldı ve şimdide kesildi gibi sütüm çok övüyorlar onu ondan sorayım dedim
Bulem Cduru ben kullandım baya işe yaratmıştı temiz kullandım bebeğim büyüdü satıyorum şimdi almak isterseniz yardımcı olurum
ilknuraydinnn Ben kullanıyorum faydasını gördüm bebeğim emerken diğer memeye onu takıyorum günden güne artıyor biriken süt
ilknuraydinnn Cduru sütüm yok dersen cogalmaz önce kendine inan. Başlarda gelmese de sürekli emzir ve sağ böyle böyle çoğalıyor ben de mama takviyesi yapıyordum yetmiyordu mochi aldıktan sonra mamayı bıraktık