Kizlar 35 gunluk bebegim mememi emmek istemiyor. Ilk dogudu gun ucunu tutuyordu ertesi gun kanadi catladi. Eve taburcu oldugum gun eve hemsire geldi emzirmeyi simdilik birak meme ucun iylesene kadar ama sutunu sag dedi bende oyle yaptim 2 hafta. Sonra ozel biberon verdi anne memesine benzeyen onunla verdim sutu. Iylestikten sonra tekrar gogsule koymaya calistim bugune kadar halen ucunu tutuyor sinirleniyor. Sutum azaldi. Agiz doktoruna gittim dil alti zarri genis dedi ilk dogdunda lazer yaptirsaydiniz bu sorunu yazamazdiniz ama simsi gec kaldiniz dedi. Sutumu sagmak istiyorum ama vakit bulamiyotum evde baska cocugul daha var ev isi yemekti cocuktu derken vakit bulamiyorum yoruldum😢😢 biryandan sutum gelmior emziremiyorum diye kendimi yetersiz hisedip hungur hungur agrliyoru. Cok yoruldum yaa 😢 her kafadan baska ses gelior sutun gelmiyorsa ugrasma diyyorlar bazilari dene dene birakma o emer seni daha dior. Emzirmek istiyorum tabiki deniyorum halen ama ugrastiigima degermi? Piskolojikmekde yiprandim saten lohusayim tek basimayim esim ise gidiyor. Ne yapacam bilmiyorum😢