MotherQueen Ahh 3+22 den selam olsun aynı öyleyiz kilo alımı iyi olmasa aç diye düşünürdüm inan o kadarki katıla katıla ağlıyor kucağa gelince susuyor ama bi süre sonra ordanda sıkılıyor 🙄
BalAnneeee MotherQueen maşallah kilosu bizimkinin de yerinde. 5 aylık 9 kilo olduk neredeyse. Kollarımda derman kalmıyor gezdirirken 😩
Kizcem-20 BalAnneeee erkek bebeklerin 6. Aya kadar, kız bebeklerin 4. Aya kadar. gaz sancısı çektiğini duymuştum😞
BalAnneeee Kizcem-20 şu 6.ayı merakla bekliyorum. Doktor da dahil herkes 6.ayda düzene girer dedi. Bakalım ne olacak 😂😂
Rusen BalAnneeee benim oğlum şu 1 haftadır gece 30-45 dk ya uyuyor ya uyumuyor zar zor uyutuyorum bazen 10 dk uyuyup uyanıyor zombiden beter durumdayım 4.ay sendromu diyorlardı umarım geçer böyle devam eder ise ben hastanelik olurum bu gidişle 😩
Rusen BalAnneeee aynı ağlıyor gözleri de kapalı almıyorum bir süre susmadan saatlerce mızmızlar o derece potansiyeli var yani dediğiniz gibi sonrası göz yaşı akıyor kucak ilgi alaka sürekli konuşma hepsini istiyor bende çok şey istiyorum ama hiç biri olmuyor 😩 uykuya hasret kaldım resmen
BalAnneeee Rusen aynen öyle. Ne ekmek ne su istiyorum. Bi kapatsam gözlerimi kimse dokunmasa 2 gün kalkmadan uyuycam 😂😂
Sarileblebi BalAnneeee var yalnız değilsin şu aplikasyonlardan müzikler dinlet elbet seviceği birşey vardır . Ayak masajı göbek masajı sırt masajı akşam 7-8 gibi duş mesela rahatlatmaya yönelik
BalAnneeee Sarileblebi gece uyumadan duş aldırıyorum. Banyoyu çok seviyor. Çok rahatız banyoda. Keyifliyiz. Sadece mama yerken susuyor o da ağzı dolu olduğu için 😂😂 duştan sonrası yine aynı devam. Devre arası gibi o zamanlar benim için 😂😂
BalAnneeee Ruyos bende de öyle. Bende eşim sürekli çalışıyor diye annemde kalıyorum. Allah razı olsun o birine bakarken ben ufakla ilgileniyorum. Yoksa işim zor. İkiz gibiler zaten 🥴
Ecepyrz BalAnneeee aynı aynı 15 aylık aynı hiç durmuyor hep peşimde hep mız mız hep meme yemek yemek istemez 🤣canı sağ olsun sağlıklı olsunlar napalım yeter ki ii olsunlar