Guzyagmuru Bende de lansınoh var ama dedıgın gıbı yavas deıl bebegın küçükmü belkı çekmesı yavas oyuzdendır
GmzSnn Merbaba cerenSeLvi 🤗 ben Gamze 🤗 MeseLeeee biberon değil yeğennn meseLe çabuk içmesinde 😂😂 şaka maka ay yazık bebeğede yazık bi saat çek çek çek çenemi kaLır kuzuda hüp diye içsin bitirsin we koca bi coca coLa bardağıyLa eLine 😂 akışı çoğaLt sen başt aLışmasada sonradan yutmayı öğrendikçe aLışacaktır iŞk başta hep tutma ağzında bi kaş yudum çeksin bi çek biberonu nefes alsın sonra yine içsin yine aynı şekiL çek böyLe böyLe oda nefesi çekişi kontroL edecektir oLcak oLcak senden DÖRTTTT DÖRTLÜK ANNE OLCAK ben inanıyomm 🤗🤗🤗
GmzSnn [bilinmeyen] anLıyorum cerenSeLvi arkadaşcım 🤪🤪 ay bu biLimi buLanın 😂😂😂😂 bakma sen onLara bacım biLimseL oLarakdan bebe büyütürsek ağzımızı tawana ayırcaz feLç geçircez yakında 😂😂 gamzeseL en iyi usüL 😂😂 sen aç bibişin ağzını bi kaç gün ağzından taşırır ama sonra sewer bi kaç gün ağzının altına ağız bezi koy öyle içir döküLecektir dediğim gibi çek içir çek içir yap sonra aLışınca çekmeden içecektir zaten en azından 4 ayLık biberon başı kuLLan 2-3 deLik oLuyo biz 6-9 ay kuLLanıyok anca 😂😂 doyuyo yaLLoşum
GmzSnn [bilinmeyen] bilmem ben awent kuLLanıyorm adam gitmiş ikinci kutu bedawa diye 8 tane biberon aLmş kutuda 2Li biberon seti çift çift de yedek başLıkLarı war 😂 artık bende içecekLerimi biberonLa içecem heraLde napim o kdr biberonu boşa gitmesin 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 oğLanLa tokuşturup çin çinnn yaparız 😂
ALYASNB [bilinmeyen] Canım ben lansinnohun orta akış olanını kullanıyorum “M” olan onun Akışı daha iyi bende senin verdiğin CC kadar veriyorum “M” işe ancak çekebiliyor😇
GmzSnn ALYASNB 😘😘 ay çocuk deLiyse ben daha deLiyim napim deLi diye üzüLeceğime deLiLiği birLikde yaparık sıpaLarımLa kendi kendimi yiceme mutLu bi bebekLik geçiririz daha iyi 😂
ALYASNB GmzSnn aynen canım benim 😘Hah şöyle ya burda kafa dengi güzel neşeli keyifli anneler görmek ne güzel💕Benim bebe hiperaktif bende öyleymişim anam’Allah sana da senin gibi evlat versin de gör’ demiş zamanında😂😂 Napiyim dedim Ana başa gelen çekilecuk çok eğlenececuuuğuuzz😆😆
ALYASNB [silindi] Aa öyle yapınca iyi oldu mu bende şimdi 3 delikli siparişi verecektim vereceğin bilgiye göre deleyim😊👍🏻
[silindi] ALYASNB benim yan komşum bebek hemşiresi en küçük enjektörle delik açtı yeni emzik almaya gerek kalmadı. Önce bir delik aç olmadı ikinci delik. Ne kaybetceksinki en olmadı yeni emzik alırsın gene. Önce dene bence 😁
Merveeee [bilinmeyen] ilk başta lansinoh yavaş akış kullanıyorduk ama ar mama kullandığımız ve katı olduğu için m ye geçtik çok memnunuz , oğlumun ki normal mama onda da m kullanıyorum çok çektikçe çok gaz oluyo orta akış daha iyi o yüzden
[silindi] [bilinmeyen] çok uzun değil çift delikli bizim emzik 90 ı 4 6 dk da içiyor. Avent nuk ve dr browns öylece duruyor evde 😒
[silindi] [bilinmeyen] bizimki ilk başta hepsiyle içiyodu sorun yoktu sonra aniden hepsini red etti. Ne yapcağımızı şaşırdık lansinoh denedik aldı arada yokluyorum öbürlerini veriyorum gene almıyor