TugceErgunes Kızlar bebeğim 5 ay 29 günlük ıslak mendille bazen yüzünü siliyorum nefessiz kalıyor kustugunda ağzını silsem bile hemen nefessiz kalıyor aranizda yaşayan var mı daha küçük diye mı öyle oluyir acaba
Crazymomy TugceErgunes kızım 1 yaşında o bile öyle yapıyor. Ama silinmek istemediği için bence. Bi de ben biraz anam babam usulü sert siliyorum bence ondan😁🤫🙈
Guzeloglum TugceErgunes bizimkide ayni soğuk oldugu icin irkikiyor ilk baslarda cok daha fazla oluyordu ama zamanla alışıyor cok soguk silmemeye çalışıyorum
TugceErgunes Sudemeda sorma yaa acayip acayip şeyler yapıyor bi ara gözünü yukarı dikip haraket etmiyordu sonra gülüyor değişik tip tip haraketler 😅
Nisam3553 TugceErgunes Burnundan nefes aldığı için silerken de mutlaka mendil burun deliğine geliyordur o arada nefes çektiği için panikliyor o yüzden yapıyor. Benim kızım da aynı korkmayin 🤗
Mom98 TugceErgunes yüzüne ıslak mendil sürmenin çok faydalı birşey olmadığını düşünüyorum benim oğlumda 5ay 20günlük oda yüzüne battaniye falan gelince bile nefesi kesiliyor sorun yoktur bence