KkslDrk Dorukkusunannesi Dorukkusunannesi Bir çok şeye alerjileri olabiliyor.Örneğin domates baya yüksek bir alerjen ayrıca asitli kakada mukusa ve pişiğe sevap olabiliyor.Ben de şuan denemedeykm yumurtaya kesin var onu anladım.Ama kan testi yaptırana kadar domates inek eti süt urubleri ve yumurta yemiyorum.Kakasi düzeldi.Ama helva yediğimde kakada bı değişiklik olmuyor ama ağız kenarlri kızarıyor bu da bı belirti
Dorukkusunannesi KkslDrk domatesi bilmiyordum birde onu deneyim ozaman teşekkür ederim ne yiyorsunuz peki gün içinde ne yiyeceğimi şaşırdım da ben artık zeytin patates reçel zeytin dışında aklıma bisey gelmiyor .
KkslDrk Yaseminnnnn93 çok Dorukkusunannesi hangi makarnayı yiyosunuz makarnanın içinde de biliyorsunuz yumurta var Ankara markası Nuh’un kini yiyebikrisniz.Bazi kırmızı meyvelerde alerjendr unutmayın ben o yüzden reçel de yemiyorum kakası komple duzeldikten sonra diyeti açıp bakabilrisniz.Benim yedikklerim dereotu kabak patates zeytin ciğer kapta biber biber soğan biber salçası brokoli karnabahar bu şekilde