KncAkyel 25 günlük oğlum var. Bugün sabah 9 dan beri emiyor en fazla 15 dk uyuyor oda emerken tam çıkarıyorum yerine yatircam geri uyanıyor ve meme için basıyor yaygarayi memeyi alınca rahatliyor sütte var doymuyor desem bol bol çiş de yapıyor az önce 60lik mama verdim o kadar saattir emmesine rağmen onuda bitirdi hala da emiyor neden böyle olabilir sütüm doyurmuyor mu??
Gunayim KncAkyel 9 gunluk kizim var ayni senin durumundayim canim mamada veriyorum 15dakkada bir emiyor beni ama hic susmuyor kucagimda memede uyumak istiyor 9 gundur uyku yok
Hsynsedefcbn KncAkyel bi göğüsün dolana kadar acıkmadiginu kokun kucağın icin istediğini hissettiğin anladığın an en son emzirdigini ver diğeri biraz beklesin dolsun doyurucu olsun bide bu şekil dene
KncAkyel Gece mamayı verdikten sonra biraz daha emdi sonra uyudu hemde 6 saat deliksiz tabi bende sizmisim resmen
Deletedmom324 Sütünüz varsa mama vermeyin. Ben coook pısmanım. Keske bana da deselerdı sadece doymak için meme isttemiyo. Memen onun hrseyı deselerdı.