sedosunannesi Kızlar 18 ocakta başvuru yaptım sistemden baktım bugün ödeme aşamasında diyor sizce pttye yatmış mıdır para ?
sedosunannesi Laborant pazartesi arayıp öğreniyim söylüyorlar mı yatıp yatmadıgını yoksa e devlette gözüktüğü gibi söylüyorlar
Estu Laborant merhabalar 144 ü arayınca telefon açılmıyor başka nasıl başvuru yapabilirim Doğumdan sonra belirli süre var mı acaba
sedosunannesi Keziban bazıları erkende alabiliyormuş ben doğumdan yaklasık 3 bucuk ay sonra basvurdum baya geç kaldım 😂
AyseLinam sedosunannesi bende 30 kasımda başvurdum ama ıban numarası da verdim bende de ödeme aşamasında yazıyor ama herhangibir ödeme olmadı PTT ye soramadım.
sedosunannesi ATC allah allah ben başvuru yaptgım gün baktıgımda hemen sisteme düşmüştü başvuru aşamasında diyordu ama e devletin uygulamasından bakma orda gözükmğyor normal google doğum yardımı parası e devlet yaz öyle bak orda cıkıyro 😊
ATC sedosunannesi çıktı canım benimde ödeme aşamasında diyor 28 Ocak’ta başvurmuşum kaç günde yatıyor acaba bide süt parasına nasıl bakıyoruz haberin var mı
Lna sedosunannesi herangi bir ptt den çekilir mi doğumu antalyada yaptim nüfusum başka yerde şuan ben cok başka yerde
Hsynsedefcbn sedosunannesi bu doğum parasına internetten veya telefondan başvuru yapabiliyor muyuz bilginiz varmi
sedosunannesi Hsynsedefcbn malesef yapamıyoruz aile ve sosyal politikalar yerine yada nüfüs yerine gitmeniz gerekli
Deren sedosunannesi benim bulunduğum şehirde e devlet te ödeme aşamasında yazarken vermediler takip ettim bankaya gönderildi yazdığında gittim PTT ye çektim sonrasında orda ödeme yapıldı yazdı herkesin farklı demekki 🤷🏻♀️🙄
Liyaa sedosunannesi cnm e devletten süt parası yazdığın zaman şahıs ödemeleri çıkıyor ona tıkla gözüküyor yada iş göremez ödemesi diyede yazabilir ben ordan takip ettim bankaya gönderildi yazıyor zaten genelde 8ile 15 arası yatıyor