yagmur19_ Kızlar bebeğim 24 günlük sürekli ıkınıp gaz çıkarıyordu. Sesli gaz ve sesli kaka. Laktoz inteloransi sandık. Test yaptırdık sonuc negatif. Fakat sindirememis sütümü. Böyle bir sorun yaşayan varsa yazabilir mi lütfen? İlac işe yarıyor mu?
Ata0905 yagmur19_ bize gayet iyi geldi 4 aylık olana kadar kullandık. Bununla beraber prebiyotik de kullandık. Kaleidon. İkinmaktan makati dışarı çıkmıştı. Mor renkli ciğer gibi . Doktor sindiremediginde olur demişti relactaz önerdi ve bir daha hiç görmedik.
Tugba8 Relactaz çok iyi gelmişti benim bebeğime. Fakat çok pahalı bir damla olduğu için kullanmayı bıraktık. Onun yerine metsil aldık. O da gayet iyi gelmişti.
yagmur19_ Ata0905 ya cok sevindim. Ben suan bir kez verdim hala ıkınıyor umarım etkisini görürüz bizde cok üzülüyorum onu öyle gördükçe 😭 ve doktorum bir meme ver bir mama dedi sütüm de var. Laktoz bakımından dedi Bebelac lf verdi
Ata0905 yagmur19_ mutlaka her beslemeden önce relactazi vermeyi unutmayın. Geçmiş olsun. Bunlar takviye bir iki kere vermekle fayda göremezsiniz. Biraz sabır 🌸
Tugba8 yagmur19_ evet evet hemen etki etti yalnız ben her gün rezene çayı ve kimyonda içip yiyordum onlar da çok etkili bence
yagmur19_ mervecoskun mama da veriyor muydunuz? Benim sütüm yetiyor bebege fakst arada mamada vermen gerekiyor dedi laktozsuz
yagmur19_ Ata0905 kac damla verdiniz? Bana günde 5 kez 3 damla dene dedi etki etmezse arttır dedi pahali bir ilac oldugu icin
Ata0905 yagmur19_ her beslenmeden önce 7 damla verdik . İlk 4 ay 3 haftada bir 160 TL damla parası verdik. Kaleidon prebiyotik ve relectaz
mervecoskun yagmur19_ öncesinde veriyordum 8 damlaydı yanlış değilsem günde 4-5 defa kullanıyordum oğlum şu an 19 aylık 😊 onun yanında gaz damlası da kullanıyordum