Hic birsey olmayacak gececek insallah. Ben biraz agir bir surec atlattım bu enzimler yüzünden. Şöyle soyleyeyim bizim tavan yapmıştı butun testleri zirvedeydi. Bir cok cocukta oluyormus. Biz hastanede yattik bunun sebebi kakasinik yeşilden beyaza dönmesi kopuklenmesiydi. Oglum huzursuzdu ishal de eklendi. Hastaneye gittiğimiz de 151 di enzimleri cocuk aglamaya başlayınca hemsire fitil verdi 190 a cikti biz reflu mamasi kullaniyorduk. Hastanede sma verdim normal mama yani. 150 ye düştü tabi hemen kendi mamamizi bulup onu verdim tekrar 232 ye cıktı. Benim patronum doktordu onu arayıp anlattim. Ilaclarda enzimleri yükseltir dedi. Ben bir sure gozlemledim. Bu sırada doktorla bizi farkli hastaneler sevk edip durdu butun organlara bakildi karaciger yetmezliginden suphe edildim sukur ’ki oyle birsey olmadı. Ben ilaçlardan oldugunu anladim ve cocuguma calpol dahi vermedim mamasini degistirdim. Şuan 1 yaşında ve cok şükür 1000 leri gören enzimler düşmüş normal seviyede. Korkmayin diye anlatıyorum geciyor zamanla. Bazi cocuklar sunnet olunca da geçiyormuş. Bazilari ilactan oluyormus zamanla azalıyor. Suan dikkat edeceginiz seyi soylemek gerekirse. Kakasina dikkat edin eger beyaz yaparsa doktor görmeli karnina dikkat edin karni şişmisse doktor görmeli onu disinda doktor cagirdikca götürün düşüp dusmedigine baksinlar. Ama iciniz rahat olsun düşecektir. Büyüdükçe duzene giriyor.