Prensesannesi1234 Kızlar vermem gereken bir 10 kilom var telefonuma adım sayar indirdim Leslie yapıyorum herbilafe çayı ve aloavera suyunu kullanıyorum kimler yapıyor kimler faydasını gördü kaç kilo verdiniz sizler ne yapiyorsunuz anlatsaniza😍😍💖🙈
Balkizlarim Prensesannesi1234 zumba yaptım hergun 4 litre su içtim 11 ay önce doğum yaptım 20 kilom gitti şuan 52 kilodayim 😘🌸
Melisasbasi Prensesannesi1234 leslie bende basladim çok iyi ter attiriyor bende bi 10 kg versem harika olacak 🙄 aksam 6 dan sonra da yemiyorum cook zor oluyor ama bu sekilde baya kilo vermisligim var 😂 yemessek gece yagdan yakiyor vücut
Tugba42 Prensesannesi1234 ayni bende 10 kilo vermem lazım ahmet apa yi deniyorum ama leslie su aralar pek fırsat bulamıyorum
Keremikoom Prensesannesi1234 bende Leslie ye başladı yeni daha kg vermedim ama kendimi daha iyi hissetmeye başladım yediklerime dikkat ediyorum vs. 67 kg hedef 55 kg inşallah
Prensesannesi1234 Melisasbasi bende bayadir aç geziyorum aslında tarçınlı kahve içiyorum yediklerime dikkat ediyorum bol su içiyorum ama 70 71 arası gidip geliyorum yemememe rağmen Leslie ye başladım bakalım fayda edecek mi
Handeoymk Balkizlarim bende veremeyenlerdenim benimde düzene oturtmam gerek horblayf emziren annelere serbest mi ki bende şimdi dayanırsam 16 Dan sonra yememeye başlıcam aralıklı oruç gibi baktım kısamıyorum böyle denicem bide
Merve6135 Prensesannesi1234 bende basladim bakalim benimyolum baya uzun diyet listem var daha once diyetisyene gidiyordum onu yapıcam Leslie yapıyorum gunde 30Dakikacsezaryen doğum yaptım oyuzden çok yapamıyorum sporumu bakalım yaza kadar nekadar gidecek
Merve6135 Prensesannesi1234 sabah limonlu su mutlaka içiyorum ilik şekilde.Tarcinli kahvem var ara ara diyet listemde detoks sulari var onlaei yapicam şuan usyun icine tarçın vkabuklu yarım kabuklu limon zenccefil ve vnane koyarak iciyorum umarim ise yarar