E-annesi Menenjit açısının yan etkisi çok diyorlar yaptıranlar bi yan etki oldu mu ? Olduysa neler oldu yardımcı olur musunuzzzz???
Vera1810 E-annesi merhaba 2 hafta once hem bexsero ve nimerix aynı anda yapıldı. Ateş oldu Baska yan etki olmadı Allaha şükür. Bexsero ateş yapıyor dıyorlar
E-annesi 614408eoa bende yaptırmak istiyorum dA korkuttular beni yan etkisi çok diye sormak istedim bi yaptıranlara canım
E-annesi Kuzumveben bende yaptırmak istiyorum da yan etkisi çok dediler korktum yaptıranlara bi sorayım dedim
E-annesi Ecrinbzkrt bende yaptırmak istiyorum dA eşime de demişler yan etkisi çok diue oda bana bıraktı hani bisi olursa diye çok korktum bende
Ati22 E-annesi bizim doktirumuz 1yasta yaparız dedi siz kaçıncı aylarda yaptıracaksanız ne zaman yapılıyor acaba? Nette iki ceist asi görünüyor hangisi yapıldı yada yapılacak? Bilgisi olan
Cinarrr E-annesi 7.aylikken Nimenrix 8. Aylıkken Bexsero yaptık. Nimenrix te bişey olmadı ama Bexsero biraz ateş yaptı gerçi disimizde patlamak üzereydi huysuzluk oldu ama hangisinden kaynaklı bilemiyorum 😃
Mayis_prensesi E-annesi ağrısı olduğu İçin birazcık huzursuzluk oldu onun dışında bir şey olmadı öyle korkulacak bir durum yok yani 😉
Bse Benim bebeğimde ciddi ateş yaptı 2.gün biraz daha hafifledi ateşi zor bir aşı rabbim kolay atlattırsın hepsine