Tuce16 Merhaba sevgili anneler , kızım 2 aylık 4 günlük haftaya verem aşısı var . Tecrübe edindiğiniz bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederim ☺️
Unknown Tuce16 Biraz huzursuzluk yaptı başka yan etkisi olmadı. 3 gün banyo yaptırılmıyor. Şimdiden geçmiş olsun. İnşallah kolay atlatırsınız. 👐🏻
ErkekkAnnesii Tuce16 bizde ateş falan olmadı ama çok huzursuzluk yaşadık susmak bilmedi emerken ağlıyordu aşıdan 3 4 saat sonra bir çay kaşığı calpol vermek zorunda kaldım anca öyle sustu iyi geldi uyudu bir daha da huzursuzluk yaşamadık inşallah kolay geçer
Nisam3553 Tuce16 Bizde hiçbir yan etki olmadı çok şükür. 3 gün duş aldırmadım. Tuttu mi tutmadı mi diye başka yazıları okuyup üzülmeyin . Bizim aşımız tam 3 ay sonra kabarmaya başladı.
Tuce16 ErkekkAnnesii İnşallah bizimde ateşsiz geçer . Ağrı yapıyormuş sanırım birde öyle duydum huzursuzluk ondandır belki calpol verilebiliyorsa iyi. Çok sağolun ☺️
ErkekkAnnesii Tuce16 genelde ateş olursa calpol verin diyorlar aşıdan bir kaç saat sonra ama oğlumda huzursuzluk da vardı belliki ağrısı vardı verdim bende doktorumuzda verebileceğimi söyledi öncedsn vermek aşısın etkisini azaltıyormuş aşıdan bir kaç saat spnra verin diyorlar
acikahve Tuce16 Hiç bir yan etkisi olmadı. Ne ateş ne de huzursuzluk. 5 aylıkken aşı yeri kabardı ondan niye hiç belirti yok diye kafanıza takmayın. Şimdiden geçmiş olsun.
Minikminik1420 Unknown yani 2.ay aşılarını yaptırdık toplam 4 tane. Hangisi için 2 st emmesin dedi bilmiyorum ama
Birgul ates huzursuzlk yapmadi tum gun uyudu yalnizca😊 banyo yaptrmiycaksinz onu soylemslerdir bi de iki uc ay sonra yara olcak asi yeri oraya dokunp kabugunu falan kaldrmayin kendiliginden iylesiyor ☺️