2bebelianne__ YeldaKuzey lavantalı duru granül ile yıkıyorum kendi kıyafetleriyle birlikte çişli yada kakalı olmuyo kıyafetleri bezden dolayı sızdırma problemi yaşamıyoruz en son da güzelce ütülüyorum mikrobu ölsün diye
YeldaKuzey Berenkoo bazen çişli ve kakalı kiyafetleri oluyor ya ben o yüzden artık atmaktan vazgectim ama nasl yıkıcam bilemedim ya
YeldaKuzey Unknown kakalı ve çişli kıyafetlerle beraber yıkamak pek içime sinmedi bazen azda olsa bezden çişi sızıyor agız mendilleriyle atmak istemiyorum ne yapsam ki
Mom62636362 YeldaKuzey çişli kakalı olanları önce 15 dk 40 derecede yıkıyorum sonra kalanları, ağız bezi de dahil atıp yarım saatlik programda 40 derecede granül sabunla beraber yıkıyorum
GoGirl YeldaKuzey kakali cizli olanlari once 15 dk lil programda yikiyorum snr onlarda icindeyken digerlerini atip tekrar yikiyorum
Unknown YeldaKuzey Çok kakalı , çişli kıyafet oluyorsa bence bezinizi değişin. Bizde bolca kusma var, alt üst batırıyor, ondan altı üstü aynı sayılır.😂
YeldaKuzey Mom62636362 böyle yapmak daha mantıklı. Bende bugun agız mendillerini iyice kaynattım daha sonra elimde yıkadım kuruttum
YeldaKuzey Unknown bizimkide çok kusuyor günde 3-4 kez kıyafet değiştiriyoruz. Bezden alakalı degil bebegim rota virüsü gecirdi henüz tam anlamıyla ishali bitmiş degil o yüzden ister istemez bezi açarken bile bulaşma oluyor çok sulu kakası
OzgE_K YeldaKuzey geçmiş olsun kaç aylık bide aşılı mıydı rotavirüse. Bu ara çok duyuyorum allah korusun bebeğinizide
YeldaKuzey 2bebelianne__ rota gecirdi oglum bazen kala bulaşıyor ister istemez agız mendilleriyle beraber atmak istemiyorum elimde yıkasam acaba daha hijyenik olur mu
OzgE_K YeldaKuzey geçmiş olsun tekrar. rabbim size bağışlasın çok şükür aşı konusunda endişe ederken abimin arkadaşının bebeği yakalandı 10 gün hastanede yattı onlarda çok korkup gidip ilk dozu olduk 3. Ayda şimdi 5 aylık Perşembe günüde 2. Dozunu olcak rotavirüs aşısının. Aşısı varken mi yakalandı diye merak ettim.
2bebelianne__ YeldaKuzey elde yıkamakla mikrobu ölmez bnce 60 dereceye 1,1 buçuk saatlik programa at ağız mendillerini bnce canım🌸 En sonda güzelce ütüle mikrop kalmaz