Pandicornlar Hanımlar oğlum 11 ay 12 günlük 1 yaş yaklaşıyor aşıdan korkuyorum. Kaç aşı oluyor nereye vuruyorlar. Başka bir tahlil vs yaptılar mı aşı harici. Aşıdan sonra çok huzursuz oluyorlar mı malum diş çıkartıyor bide bu süreçte çocuklar 😞
Mom9 Pandicornlar doktor genel muayenesini yaptı, tahlillerini yaptırdık. Sonra sağlık ocağına gittik aşılarını yaptırdık. 3tane oluyo hiç bi sıkıntı olmadı
Esdoel Pandicornlar bacaktan vuruluyor biri başka nerden hatirlsmiyorum kızım 3 yaşında şuan sadece doktor bana yürütme demişti eşimin akrabasına dememişler çocuk yürüyerek eve gelmiş bacağı şişmişti hep oğlumda 10 aylık bizimde az kaldı sayılır 😊
OzlemAlisa Pandicornlar bizim gayet rahat geçmişti 3 aşı, ucunude koldan vurdu. Normalde kan da alalim demisti doktor ama ben bu pandemi sürecinde hastaneye gitmemistim
ilkgozagrimm Korkma canım herşey onların saglıgı için 1 hafta önce yaptırdık iki bacaktan oldu bi aşısı kaldı su çiçeği gelmemiş şükür bizde ateş filan olmadı
Deletedmom_26 Mom9 şuan 3 değil 2 aşı yapiliyo su çiçeği hicbiyerde yokmus eğer bu Kasım ayı içersinde yaptıran varsa şehir falan söylesinler bulduralim çünkü endişeliyiz kimi Mayıs ayına kadar beklenecek diyo kimi kaldirilmis diyo 🤷
Pandicornlar Esdoel ay ben bu çocuğu yürütmeden durduramam ya of yeni yeni yürümeye başladı her yere yürüyor düşe kalka bide çok hareketli yerinde asla durmaz oturmaz. Bi sıkıntı çöktü şimdi içime 😣
Esdoel Pandicornlar bende onu düşünüyorum bizim 2 ayımız var ama benimki de yürüyor asla 2 dakika oturmuyor biberini bile yürüyerek içiyor yapacak bir şey yok napalim evde idare ederiz
CrnAsl Geçen hafta oldu biri bacaktan biri koldan ateş olmadı rahat geçirdik bütün günde yürüdü hemşirede yürütmeyin demedi korkulacak bişey yok yani
Mom9 Neib evet su çiçeği aşısında sıkıntı varmış. Olsun bebekle ya da çocukla temas etmiyorsa, parka gitmiyorsa sıkıntı olmaz canım 🙏