Bsra_1212 Bebeğim bir türlü pusetinden çıkmak istemiyor. Orada uyumak istiyor hep. Yerine koyunca uyanıyor hemen. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nasıl ayıracağım pusetten bilemiyorum🤦♀️😔
KardelenYB Bsra_1212 ama erken daha bu eğitimi vermen ıcın 4. Ayı beklemelisin tüm uzmanlara göre böyle suan ayırmak ıstersen yalnız ve güvensiz hisseder
Bsra_1212 KardelenYB ya hep sırtüstü yattığı için pusette ben de sürekli rahatsız oluyordur diye düşünüyordum
KardelenYB Anne karnı gibi olduğu ıcın oradan ayrılmak sıtemıyor zaten 4. Ayda oraya sığamadınız ıcın orda olmak istemeyecek sen koysan o al diye ağlar
Skannesi Bsra_1212 benim kızım ne puset ne beşik ne ayakta sallama, hiç birinde uyumuyoo. Siz yine şanslısınız şükredin. Doğduğundan beri gündüz uykusu hiç yok, gece de 2 3 saat anca uyuruz oda parça parça, kii şuan 4 ay 5 gnlk
KardelenYB Bsra_1212 bırak uyusun canım uyanıkken masaj yap sırtına felan uyanıkken yan yatır sağa sola yeter ona zaten büyüdükçe uyanık kaldığı sürece kendi döner zaten sorun kalma
Bsra_1212 Skannesi son bir kaç gündür bizde de uyku kalmadı. Sürekli mız mız. 3 ay 10 günlük. Bundan önce uyuyordu ama gitti o uykularda.