Tortilla_ Kızlar 8 ay 11 günlüğüz. Baklagiller grubuna geçen var mı. Bu ayda verilir mi? Birde Balık veriliyor mu? Çok soru sordum ama 3 öğüne geçtim dün. Fazla zorlar mı ?
Rzgr Tortilla_ baklagillerden verebilirsiniz. Bizide baliga 8. Ayda baslatmisti doktorumuz. 7. Ayda kiyma 8. Ayda balik 9. Ayda tavuk seklindeydi.
Mom9 Tortilla_ bakliyat bizde yaşına kadar gaz yaptı o yüzden yaşında verdim. 8.aydan itibaren yüzey balıkları verebilirsiniz
Yasemin_06 Tortilla_ baslayabilirsin cnn baklagilleri fasuoye nohut mercimek vs icine karbonat atarsan gazi felan kalmaz baklagilin. Balikta baslayabilirsin cok iyi olur hatta yuzey baligi tavukta baslayabilirsin sotele o sekilde ver iyice pisir korkma yani azar azar dene denyerek gaz yapip yapmicani anliyabilirsin ama karbonat koyarsan kesin gazi gider yemegin 👍ben dun nohuta atmayi unuttum karbonati mesela bgun ikimizre gazdan kivaraniyoruz 🤦♀️ karbonat candir 😁
Kip Bakliyat vermemistim ama balık başlamıştım bende 8 aylikken şimdi 2 yaşında kendi istiyorum anne balık diyor
Tortilla_ Mom9 Mercimek çorbası yaptım gaz olmadı. Nohut falan versem mi diye düşünüyorum. Eğer gaz yaparsa bende sizin gibi yapayım yaşını beklerim. Hangi balıkları yiyebilir bu ay
Rzgr Tortilla_ ben ilk uskumru vermistim. Mevsimindeydi yine bu zamanlar baslamistik. Sonra hamsi verdim istavrit ama firinlayarak vermistim. Bugulama seklinde.oglumda baligi seviyor hic sorun olmamisti. Tavuk konusunda bir sorun olmaz herhalde alerjik bir durum gozlemlemediyseniz. her doktor farkli birsey soyluyor.
Mom9 Tortilla_ deneyin yapmazsa verirsiniz olmadı yaşını bekleyin. Sardalya, palamut, somon, istavrit, hamsi verebilirsiniz
Tortilla_ Mom9 Deneyeceğim bugün. Gaz olursa beklerim bir süre. Teşekkür ederim önerileriniz içinde 😘
Tortilla_ Kip Yaa kaldığım ilçe de var mıdır bilmiyorum. Pazar falan da Uzak şuan buranın pazarı ve eşim görevde . Taa haftaya kaldı balık işi. Bulursam çinekop alıp tavsiyenize uyacağım m çok teşekkür ederim 🌼♥️