Deletedmom9 Annisss Ay bitmiyor maalesef ya hiç bitecek gibi durmuyor çünkü 4 gün sonra tam 2.5 yaş o kadar farklı huylar edin ki bazen kafamı duvarlara vurasım geliyor. 3 yaş deniliyor ama sonrada nalla bir şeyler çıkar.
Umutegem Annisss ayyy bizde 22 ayligiz simdiden basladik durmuyor mizmiz uyumuyor uyumamak icin direniyor 1 2 saat uyutmaya calisiyorum az kaldi cildirmak uzereyim
Cihan MervEslinArden yapma dediğini inadına yapıyor her gün düzenli uyuyan çocuk uyumuyor eğer işi ilerlettiyse seni dövüyor istediği olmayınca kendini yerden yere atıyor saatlerce ağlıyor sakinleştirmeye çalışıyorsun sakinleşmiyor
Cihan Annisss bende benimkinin buzdolabından perişanım gidip gidip kapağını açıyor yapma dedikçe yapıyor canımdan bezdim valla
Umutegem Annisss bizde 30 ocak 😀😀😀resmen uyuturken deli oluyorum ya uyumuyor 1 2 saat emzir yatir emzir artk drrmanda kalmiyor
Annisss Annesirintugceuzun Ya bağırıyorum artık dayanamıyorum ama içim e koyuyo sonra da nasıl zapteducez
Annesirintugceuzun Annisss Bol bol oyun ile enerjisini atması gerekiyor . E bizde de o kadar enerji olmuyor. 🤦🏻♀️ Her dk oyun oynamak istiyor. 🤷🏻♀️Dışarı da çıkaramıyoruz . Hayırlısı artık . 🤦🏻♀️
Annisss Annesirintugceuzun evdeki oyunla enerji atılmiyo ki dışarda koşması lazım kötü zamana denk geldiler
Annisss Umutegem hâlâ uyumadı dayak yiyorum resmen ve büyük adam gibi elimi yüzümüze tutup bekliyorum vurmasın diye anne anne diyo bisey var mis gibi yol yapiyo vurmak için