Ctrzsntrk Merhaba anneler , bebeğim 9 aylık cuma günü kızamıkçık aşısı oldu bugün 4.günümüz vurulduğu ilk gün iyiydi ama 3 gündür atesi çıkıyor dün 38 e kadar çıktı diğer aşılarda bu kadar etkilenmemiştik . Sizde de böyle bi durum oldu mu ?
nur-nr_123 Ctrzsntrk canm bizde çarşamba olduk ama şükür bizde olmadı ebe bize ateş vs duymadık hiç yan etki demişti amahuzursuzluk daha yapmadı oğlum
Ctrzsntrk Alyazeynep teşekkür ederim bilmiyorum normalde 1 yaşındaymış bu aşı ama nedense 9.aya çekilmiş
mihrosum Bız olduk cok sukur bıse olmadı herseyı aaıya baglamayın dıste olabılır mesela. Siz calpol verin ama ölcusu dogru olsun yoksa dusurmez atesinı
Ctrzsntrk mihrosum ölçüsü 9 aylık oğluma bir tatlı kasigi veriyorum 6 saatte bir doğru mu ? Dişleri de çıkıyor evet ama alt iki dişi de patladı yarılandı hatta dişi patlama esnasında hiç ateşi olmadı aşidan sonra oldu ateş
nur-nr_123 Ctrzsntrk bnm hepşirede yan etki vs hiç duymadık dedi hatta ateş yaparmı dedim hayır dedi zaten bişide olmadı bn zaten bu aşıyı çözemedim kime sorsam kimisine olmuş kimisi olmamış tuhaf 😂
mihrosum Ctrzsntrk canım dogru olcu bebegınız kac kg ise yarı cc kadar demek. Calpol yada dolven verebilirsin. Bebegınız 8 kg ise 4 cc calpol. 10 kg ise 5 cc. Zaten duser merak etme. Ben bilmiyordum bır kere kızın atesi dusmemıstı acile gittim ne kadar verdıgımı sordu Dr 1 cay kasıgı dedım guldu bana 😁 kendi cocuk drmuzda kg yarı cc dedı. Gercekten de ozaman verdiler atesi anında dustu. Zaten dısten mıs bir kac Gune dısı patlamıs tı. Sende korkma dıste ates yapabılır