Elif55 2ay 15 günlük kızım var kakasını 2 3 gün yapmıyor fitil verince yapıyor uyarıyorum masaj yapıyorum ama geçmiyor bildiğiniz birşey varmı düzelmesi için ?
Alyaadalet Elif55 normal canim benimkide 50 günlük 2 3 gun yapmadığı oluyo karnı sis değilse huzursuz değilse müdahele etmene gerek yok daha iyi kilo.alir emdiği yarar derler büyüklerim tabii huzursuz ve karnı şiş değilse geçerli bu dedigim
Zeynom33 Elif55 biz neler cektik 😫 Kaka yapip gaz sıkıșması yasiyorduk kac defa acile kosturduk. Denemedigimiz damla yontem kalmadi cok șükür 1bhaftadir rahatiz doktor degistirip yeni bir suruba basladik Allah yardimciniz olsun tez vakitte gecsin🙏
Alyaadalet Elif55 zeytinyağıyla masaj yap karnına yada yika bebeğini karnına ve poposuna su dök özellikle rahatlatır biraz bende yaptim 6 gun kakasini yapmayınca böyle yaptim yapti kakasini
Aysegul845 Kulak temizleme çubuğunu zeytinyağına batırıp popo deliğine sokun. Ne var ne yok çıkarır rahatlar. Benim oğlumda 2 ay 10 günlük çok huzursuz olup acile gittiğimizi bilirim her gitmemizde de lavman yapıyorlardı sonra bir yakınima doktor bunu önermiş bana söyledi bunu uyguladığımdan beri acillik olmadık hiç
DFM Bana doktorum 1 çay kaşığı zeytinyağ içir demişti sabah akşam bide hergün yıka karnını poposunu ovala demişti. Yıkanmak iyi gelirmiş.
Sodya Of bizim de 10.gün hala kaka yapmadi , mama arti anne sütü seklinde besleniyo ama yapamiyo kaka. Bu seferki uzun surdu. Gecen sefer mamasina zeytinyagi koydum aksamina yapmisti. Bu sefer tik yok . 😢masaj banyo her seyi denedim bakalim pzartesiye kadar yapmazsa doktora goturcem
Elif55 Sodya bende denedim ama olmadı fitil atınca atmakla birlikte yapıyor doktorumuz onu verdi ama sürekli onunla da olcak gibi değil bakalım hayırlı olsun kuzular için 🙏