Eylul270520 Bebeginize iburamin zero 100 mg süspansiyon kullanan var mı? 6 aylık bebegimde hafif öksürük var üst solunum yolları enfeksiyonu için aile hekimi verdi ama araştırdıgımda toplatıldıgı söyleniyor ilacın ama bilgisi olan veya kullananız var mı?
Cerenaslan Eylul270520 Toplanıldığını bilmiyorum hala kullanır halam kendi çocuklarına ama onun çocuklarının en küçüğü 4 yaşında. 6 aylık bebeğe grip ve soğuk algınlığı ilaçları yasak kesinlikle vermiyosun demişti hem aile hekimi hemde kendi doktorumuz. Benim kızım 7 buçuk aylıkken hastalandı Bol bol emzirmiştim. Serum fizyolojik ve ıhlamurla atlattık. Geçen hafta yine hastanladı yine aynı şekilde atlatmak üzereyiz. Calpol bile vermedim 38 ateşi görmeden verme demişti doktorumuz. Görürsende ver ve tekrar getir demişti. Geçmiş olsun🌸
Sevilayy_1 Eylul270520 Diğer ismi ile eczane onu veriyor bu hafta bizde aldık geçmedi burun akıntısı ıhlamur burun yıkama mecbur başladık bende ilaç kullanmaya karşıydım 8 aylıkken 7 tane antibiyotik iğnesi vuruldu bazen elden hiç bişey gelmiyo doktorun önerdiyse kullan daha ağır ilaçlar kullanmak zorunda kalabilirsin🤷🏻♀️