Sblsrgnsn Baslik biraz sacma oldu sanirim ama kizlar 2 gundur bebegim elini bigazina kadar sokuyor kendi kendine oguruyor kendini kusturcak diye korkuyorum oyun haline cevirdi artik var mi sizde boyle bi durum yasayan nasil vazgecirebilirim ne yapmam lazim
fatimaozel Sblsrgnsn benimki de yapıyordu. hayır diye ciddi şekilde uyardım. hayır diye bastırdım. bir iki kere daha yaptı. elini çekip hayır mert dedim. bi daha yapmadı
Mrs_Mert Sblsrgnsn kızım 14 aylık aklına geldiği zaman hâlâ yapıyo. Dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum ya da eline bişey veriyorum. Hayır kusarsın olmaz demek bizde işe yaramadı. Çünkü kızım da bana hayır diyo 🤷🏻♀️
snyck Sblsrgnsn benimki 20 aylık olacak 1-2 aydır yapiyo tepki verince ilgi çekmek için daha çok yapiyo ilgisini başka yone cekiyorum başka bi çözümüm şuan yok 🙄
eslem123 Sblsrgnsn 13 aylık aynı canım oyun gibi yapıyor hatta bi kere kustu öyle kaç kere yapma diye kızıyorum ama hal gözümün içine baka baka yapıyor sıpa 😂
MayneymisAltintop Sblsrgnsn o dönem kızımda yapıyordu. Dikkatini dağıttık bıraktı sonra.ama ilk başlarda annem çok gülmüş eğlenmişti sırf dikkat çekiyorum diye çokça yapmaya başlamıştı aman dikkat edin
Sblsrgnsn MayneymisAltintop ya benmde esim guldu biakc kere ondan sonra daha cok yapmaya basladi oyuna döndürdü isi dikkatni baska seylere cekemye calisicam artik
Sblsrgnsn fatimaozel yok kizmiyorum lafin gelisi kiziyorum dedim hayir yapma falan diye sertce soyluyorum o anlamda kiziyorum dedim dikkatni baska yone cevirmeyi denicem artik cok sagolun insallah vazgeçer bian once