Ysmkzlbga öncelikle hiç
acele etmeyin hangi sebze ve meyveler hangi aya uygun internette de çıkıyor doktorunuz da söylüyor. 3 gün kuralıyla verdim önce mevsim sebzelerni 3 gün haşlayıp püre yapıp ilk gün çay kaşığı, sonraki gün tatlı kaşığı, sonraki gün yemek kaşığı şeklinde ilerleniyor. Bu sebzeye alerjisi yoksa gün içinde onu verebilirsin sonra yanına da başka sebze haşlayıp üç gün deniyorsun. Alerjisi olmayanları artık yedirebilirsin. Yoğurt, yumurta sarısı, lor, mevsim meyveleri, pekmez, ceviz rendesi sırasıyla denetirsiniz zaten baya bir süre böyle geçiyor. Et ve bakliyat grubu ayrıca gaz yaptığı için karnabahar 8 .ayda dahil oluyor önceden vermek için acele etmeyin etkileri yaşlandğında çıkar şuan bir şey olmasa da. Tropikal meyve ananas kivi çilek domates salça yumurta beyazı 1 yaşa kadar yasak. Turunçgil limon asitli olduğu için onlar da belli aydan sonra veriliyor şuan hatırlaymadım yanlış olmasın ama şu an vermeyin. Patlıcan bakla sanırım 2-3 yaşa kadar yasak onu tam bilmiyorum. Şeker zaten yasak. Aklıma gelenler bunlar. Ben 2 hafta blendırdan geçirdim sonra hep çatalla ezdim hatta pütürlü diye ilk başta pek yemedi sonra alıştı.