Sherlocki Merhabalar Bebeğim 2 aylık şunu farkettim normalde gün içinde herhangi bir burun tıkanıklığı ve hırıltı yok Emzirdikten sonra hemen hırıltı başlıyor sanki burnu sonuna kadar tıkalıymış gibi Aynısı biberonla mama verirkende oluyordu artık mama takviyesni bıraktık Ama emzirirken hala daha devam ediyor nedenini anlayamadım doktorumda tatmin edici birşey söylemedi. Reflüdür dedi fakat reflü belirtilerimiz yok. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
Durumommy Sherlocki aynısı benim bebeğimde de oluyor sanki burnu çok doluymuş gibi bende sf sıkıp çekiyorum aynı şekilde bişey gelmiyor ama bazen emdikten sonra burnundan süt geliyor sanırım süt oluyor sonra çıkıyor bende anlamadım ama öyle bronşit hırıltısı değil bence siZinki de değildir
Nisssan Sf ile burnunu temizlemeni tavsiye ederim eger o hiriltiyi acmazsan malesef bronsiolit e kadar gidiyor
Sherlocki Nisssan burnunu açmaya çalışıyorum ama zaten açık hiçbirşey gelmiyor. Zaten gün içinde hiç hırıltısı yok sadece emzirdikten sonra oluyor sonra geçiyor
Sherlocki Ada_kiz bilmiyorum mukuslu kakamız var doktor takip edin dedi Besin alerjisinde emdikten sonra mı hırıltı oluyor. Gün içinde herhangi bir hırıltı yok beslenmeden sonra oluyor. Sf sıkıyorum burnuna aspiratörle çekşyorum hiçbirşey çıkmıyor
Sherlocki Bittersweet yok canım olmuyor yani hır hır diye burnu çok tıkalıymış gibi sesler çıkıyor. Bir süre sonra geçiyor falat diğer emzirmede yine aynısı anlmadım ben de