1prensannesi34 Merhaba canım anneler bebeğim 8 aylık bebelac mama kullanıyorum ama tok tutmuyor sanki gece çok uyanıyor tavsiye edeceğiniz bir ürün varmı lütfen yardımcı olun 🌺
Berk2020Mert2008 1prensannesi34 aslında bebelac en iyi tok tutan mama diye biliyorum biz doğduğundan beri hipp combiotik kullanıyoruz sürekli versem sürekli içeçek aslında bence bebekten bebeğe değişiyor açlık durumları
Aley_ 1prensannesi34 Bende bir dönem bebelac kullandım ama evet bence de tok tutmuyor çok sık tüketiyordu falan. Mamayı değiştirdim sorunumuz kalmamıştı. Tok tutan bir tarif vs denemedim.
Busu 1prensannesi34 bence diğerlerine nazaran daha tok tuttu benim bebeğimi goldu kullanıyoruz gece bi kere veriyorum en az 3-3,5 saat uyuyor
Kutudakikedi 1prensannesi34 canım ben bebelac gold kullanıyorum gece 12 de verdiğim mama ile sabah 5 e kadar gidiyor .uyanmasının başka sebebi olabilir mi acaba diş vs?
Aley_ 1prensannesi34 sma kullanıyordum, bir kaç kez bulunduğumuz yerde markete gelmedi bir kaç kez, aptamil almıştım. Aptamil kullanıyoruz ama 1 yaşındayız arada süt de içiyor.☺️
1prensannesi34 Kutudakikedi kaç ölçek veriyorsun balım yani BU ara diş çıkarıyor evet ama gnşde hep böyle neden bilmiyorum 3 çlçk veriyorum BM 8 aylık
Kutudakikedi 1prensannesi34 8 aylık için az hazırlıyorsun sanki canım o yüzden acıkıyor olabilir. Ben 150 yada 180 cc arası yapıyorum mamasını . Benim kızım 7.5 aylık bu arada