Seyma_Mirza Alparslan-mom bebeğiniz kaç aylık deri testi yapıldı bize sadece kan ve kaka testi yapıldı. Bende şuan yumurtayı kestim nasıl olcak iki gündür yemiyorum içinde yumurta olan bişeyi de oma göre süte de mi var bakıcam ama bir sürü şey var ya şuan ek gıda dönemindeyiz nasıl olcak bilmiyorum.
Alparslan-mom Seyma_Mirza kaka testi 1.5 aylikken yapildi 3 aylikken yapildi cikmiyor onda. 6 aylikken kan yapildi cikmadi. Ondan 1 hafta sonra deri testi. Dr deri de cikmayabilir dedi. O yuzden sadece suphelendigim en yuksek bunlara tepki geriyor dedigim 4 besini denedi. Suan 6 ay 28 gunluk
Alinduru Seyma_Mirza aslında kanlı mukuslu kaka yeterli olması lazım. Bizde hırıltı reflü huzursuzluk uykuya dalamama şiddetli gaz sancısı, saçlarda kaşlarda konak geçmeyen pişik, gürültülü köpüklü cıvık mukuslu kaka en sonunda da kanlı kaka olmuştu.
Anneyim_05 SertapHilal geçmiş olsun benim.bebegim bir aylık ama doğduğu ilk günden beri popsunda pişik tarzı kızarıklık vardı git gide arttı resmen yara oldu doktor bu seferde mantar dedi ama neypatysak gelmiyo bende şüpheleniyorum ınsallh yoktur