Tubaeylul Annisler hangi kan damlasini kullaniyorsunuz. Bebeklerinizde ne gibi degisiklikler oldu bilgi verirmisiniz simdiden tesekkurler 😌
2018annesi Tubaeylul merhaba sidefer kullaniyorum ben digerlerinde paraben varmis kabiz oluyor gibi soylentiler de olunca doktorumuzda onerdi hic sıkınti yasamadk tadida guzel digerleri kokuyo kusuyo diyordu hep anneler
Gizemlina Tubaeylul bende sağlık ocağının verdiği vegaforona başladım ama kabız yaptı kızımı sanırım değiştircem doktora sorup 😊
Cglkzn Tubaeylul saglik ocagi vegaferon verdi ama kullanmadim onun yerinde purferro alacaktim ecza depolarında yokmuş o yüzden ferrum damla aldım ama henüz başlamadim,bebegim süt alerjik oldugu icin dikkatli olmam gerekiyor kullanırken
Tubaeylul 2018annesi cok tesekkur ederim size ben daha baslamadim ama on bilgim olsun istedim. Deneyimler onemli
Efem 2018annesi sidefer kakasında ip gibi siyah şeyler yaptı mı? İçinde süt tozu var alerji mi yaptı kan mı o şeyler merak ettim.
Hafsaesra Sağlık ocağının verdigi vegaferon damlasini iki gun kullandik yan etki yapinca doktorumuz ilacı degistirdi sidefer diye demir ilacina basladik 1 haftadir kullanıyoz bi sorun olmadı
Tubaeylul sznars 4.aydan itibaren ama biz 5 aylik olduk ben baslamdim kan sayimi yaptirip ihtiyaci dogrultusunda baslamayi dusunuyorum
Duyguzeze Gizemlina merhabalar o ilaç kabız yapıyor dimi bende diyorum çocuğum neden kaka yapmıyor ilacı vermeyi kessem düzelir mi kabızlığı acaba
Tubaeylul Gizemlina kizim.zaten 6 gunde bi kaka yapiyo bide kan damlasiyla daha da zorlanmasni istemiyorum sidefer iyi sanirim bizim.icinde 😊
sznars 2018annesi teşekkür ederim biz 10 gün sonra 5. Ayımizi bitirip 6 ya gireceğiz ne doktor më de sağlık ocağı bu konu hakkında bir şey demediker. Sıkıntı olur mu acaba
Gizemlina Duyguzeze valla canım bize büyük ihtimalle o yaptı şuan bile kızım nasıl kıvranıyor gazı var gibi kesiyorum yarından itibaren vermicem bida onu mahvoldu çocuğum yaa🤦♀️
Gizemlina Tubaeylul bencede canım zaten anne sütünde gerekli bütün vitaminler var diye düşünüyorum biz sanki demir kan ilaçları ile mi büyüdük ki 😄
Tubaeylul sznars sanmiyorum ama siz gene bi doktoeunuzla gorusun bazen 6.ayda baslatan hekimlerde oluyo . Belki kan satimi yapip baslatir
2018annesi sznars saglik ocagi soyledi 4. Ayda baslicaz die sonra doktorumuzdan da onay alip basladik sizde bi gorusun bence iciniz rahat olur hem
Duyguzeze Gizemlina biz geceden beri uğraşıyoruz yavrum ıkınıyor ama yapamıyor şuan karnına masaj yapa yapa yaptırdım çok şükür bıraktım bende daha vermem o ilacı inşallah sizin bebeğinizde yapar
2018annesi Efem ilk defa bugun karsilastim oyle biseyle bende merak ettm kan damlasida yapabiyormus muz yersede muzda yemisti bebegim ama bakalm kontrol edicem sizindemi oyle oldu
Gizemlina Duyguzeze inşallah canım ya sabahı zor ettik bugün bende karnını ova ova uyuttum falan yazık kuzulara 😇