Deletedmom11 Kızlar selam. Aslında biberon değilde , eşimin mama içtiği kap. Malzemesi biberon malzemesi gibi. Şirketin diğer bayisinde unutmuş 1 hafta falan kalmış. Eve getirdiğinde içi çok kötü kokuyordu. Kaynattım deterjanla yıkadım sirkeyle kaynattım ama kokusu gitmedi. Fikir söyleyin deneyim hadi.🤧
Balkizlarim Deletedmom11 Allah yardımcısi olsun. Canım bence pahalı değilse başka alın malum zaten virüs var iyice hastalık olmasın 🙏
Deletedmom11 Egemenin_Annesi kilo almak için kuzum, her sene ramazanda 6-7 kilo veriyor. 52 kilo falan. Kiloda verince çok kötü oluyor. Bi diğer seneye kadar 6 kiloyu zar zor alıyor ama tekrar veriyor. bünye alıştı artık normal yemeklede almamaya başladı🤷🏼♀️ mecbur mama kullanıyor.
Egemenin_Annesi Deletedmom11 ayy ciddi misin kuzumm bi rahatsizligi mi var ki ? Bildigimiz bebek mamasi mi iciyor kanka
Deletedmom75 Deletedmom11 Aaa çok geçmiş olsun ilk kez duyuyorum içine kuru kahve koy biraz beklet ağzı kapalı öyle yıkayıp dene bir de
Deletedmom11 Balkizlarim pahalı değildir heralde sanmıyorum canım ama internette bulamadık, bunuda mamayı satan şubeden almıştık uzak biraz. mamasıda daha 6 kilo var. İlk etapta çıkarabilirsem belki kokusunu çıkartırım 🤷🏼♀️
Deletedmom11 Egemenin_Annesi yok kuzucum sporcu içecekleri varya . Hardline diye bir markanın içeceğini içiyor. hastalığı yok ama genetik aileden gelen bir zayıflık
Deletedmom11 Deletedmom75 karbonatı koyuyordum tam şimdi, bunu döktükten sonra onuda deneyeyim, doğru dolap kokusunu falan alıyor 🤭 başka post olsa benimde aklıma gelir ama iş kendim olunca bildiğimi unutuyorum valla
Egemenin_Annesi Deletedmom11 anladim kanka neyseki rahatsizlik degilmis bazi genler böyle oluyor ya benim arkadasimda böyleydi
Deletedmom75 Deletedmom11 Kesinlikle benim buzdolabım bozulmuş içinde ki etler bir hafta kalmıştı ben evde değildim felaket bir koku olmuştu kahve geçirdi
Aley_ İçi derin tencereye suyu koyun, kabın içine su doldurup ağzı açık bir şekilde tencereye bırakın, hem tencereye hemde kaba az miktarda Karbonat döküp kaynatın. Daha sonra bir kez de karbonatsız su ile kaynatıp yıkayın gidecektir koku.
Deletedmom11 Egemenin_Annesi şükür kuzum ya maşallah diyim hatta çok sağlıklı, görümcem kayınpederim kayınvalidemde hep kupkurular. İçeçeği içip spor yaptığı zaman alıyor rahatlıkla