uzgunkiz 21 aylık kızım baba, mama haricinde konuşmuyor. Konuşur gibi yapıp bebekçe kendince konuşuyor. Bazı hayvan taklitlerini de yapıyor. Bu aylarda böyle olup sonra birden açılan var mı? Normal mi? Üzülüyorum gerçekten. Akranlarımız konuşmayı söktü.
Hll20 uzgunkiz ilk oglum öyleydi canm☺️3 yasina yakn konusması netlesti. Ki o kadar onunla konusmama ragmen😁
ikizerkekannesi uzgunkiz yeğenim 28 aylık son 2-3 aydır açıldı onun öncesinde sizinki gibiydi anne bile demiyordu şuan bir çok şey söylüyor söylemeye çalışıyor ama yeni yeni başladığı için bazı kelimeleri söyleyemiyor mesela balık yerine baaaa falan diyor
MiracAlpinveUmutunAnnesi uzgunkiz her çocuk bir olmaz benim oğlum şuan ocakta 3 yasına girecek uzun vumle kurmayi daha 1 aydır yapıyo ve 21 aylıkken baba anne gitti pisi diyodu 2 bucuk yaşına yaklastiginda cumle bile kuramiyodu doktora götürdüğümüzde konusma geriligi var dedi bol etkinlik yapın dedi ki zaten yapıyoduk daha fazla konuşmaya basladik abartmadan söylüyorum çenem agrıyodu artık bsk oğlum bu koltuk bu cam bu halı mesela televizyonda kedi görüyodu bak oğlum kedi mama yiyo aaa kırmızı araba gibi her gördüğümü söyledim çok şükür maşallaah ocakta 3 yaşına girecek çok guzel konusuyo Yani demem o ki istiyosan bir doktora götür aklında kalmaz en azından