zerroya Aslannn bir iki üç dört beş altı burda bir pasta vardı 🎵 🎶 kızın bayılıyor söyler söylemez hemen dinlemeye başlıyor 🥰
Melindaninannesi Aslannn lisede çocuk gelişimi üniversitede özel eğitim öğretmenliği okuduğum için repertuarim epey geniştir 🤭🙈 çocukların, öğrencilerimin şimdi de kızımın en çok sevdiği şarkılar aşağıdadır. YouTube dan da bulabilirsiniz sanırım ; kırmızı balık ellerim tombik tombik anne karnım acıktı otobüsün tekerleği bir gün bir gün bir çocuk arı vız vız vız 5 küçük ördek Ali Baba’nın çiftliği pazara gidelim mini mini kuş Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ayrıca kukulinin şarkıları da çok güzel 👍❤️
Adige3062 Otobüsün tekerligi yuvarlak yuvarlak yuvarlak dönüyoooorrr🤹♀️ Kizim 4aylik bi sarkiyi cok seviyor bende seviyorum😊
Misssimsek Aslannn 5 aylık.olacak.oglum en çok ali babanın çiftliğini seviyor. Ağlarken bile susuyor.
Yagmurmerya Aslannn kızım kukuliyi bakkal amcayı seviyor. Kukuli anneeee diye bagırıyor kızımda anne diyor. Corabm nerde diyor corabını gosteriyoe 2yasına gircek 11gun sonea☺️ Daha bsürü var kırmızı balık pepe le hanımey baby shark parent jam bakkal amca vs vs🥰
Ecreee Aslannn kırmızı balık,arı vizviz,sevimli dostlari ,mini anima,kukuli,bı çok şarkıyı seviyor sklınca bırakıyor 🤣🤣15aylik olucak….
Aslannn Ecreee kırmızı balığı bende kızımda çok seviyor.. diğerlerinide dinleyelim kızımla beraber bakalım sevecek mı teşekkür ederim😃
bir_pasa_annesi Aslannn tubidy ye Eyüp ismine özel ninni yazdım Eyüp oğlumun ismi indirdim ismi neyse tubidye adını yazın cıkar