Sum01 Kızlar aranızda covid ilacı favipiravir kullanan var mı ? Benim 3 aylık bebeğim var kullanmak istemedim. Eğer kullanmadıysanız başka ilaç kullandınız mı ben şuan hiçbir ilaç kullanmıyorum doğru mu yapıyorum bilmem yardımcı okur musunuz lütfen
Misssimsek Sum01 emzirirken zaten vermiyorlar ilaç. Sadece parol kullanabilirsin. Bol.c vitamini ama dikkat et portakal falan gaz yapıyor. Ev yoğurdu d vitamini takviyesi. Sarimsakli et suyu tavuk suyu çorba. Kekik cayi nane limon. Geçmiş olsun canım.
Hll20 Sum01 canm bol c vitamini ve su ic. Sarmsak,sogan bol bol tuket. Agrn coksa parol icebilirsin. Gecmis olsun sakn stres yapp kendini üzme hemencecik atlatrsn insallah🌸
Aymiraaa Sum01 daha dün karantinamız bitti eşim pozitifti ve hiç ilaç kullanmadı ağır geçirmediği için eğer ağır geçirmiyorsanız emzirdiğiniz için içemezsiniz zaten çok geçmiş olsun ❤️
YABANGULUM Sum01 geçmiş olsun, emzirdiğim için bana korokin ilacını getirdiler ama ben onu da içmedim sütüne geçecek diye. Bi kaç kez parol içtim. Çok ağır atlatmadım açıkçası biraz ateşim oldu 38,5 , boğazda yanma ve halsizlik 5 gün falan sürdü şikayetlerim.
Sum01 YABANGULUM teşekkürler. Bende sadece eklem ağrısı var ağrı olarak. Ama Boğazım gıcıklanıyor hafif ağrı ve akıntı var hafif atlatıyorum sanırım.
Dduyygu Sum01 Benim eşimde pozitifte hiçbir ilaç kullanmadı. Sadece ocean d3 k2 vitamin damlası kullandı. Bende emziriyorum ve bende kullandım damldan. Kuzenim sağlıkçı o söylemişti kullanabilirsin diye. Siz yinede araştırın ama eğer kullanacaksanız
sevimlienerji Sum01 canım benimde 4 aylık bebeğim var ben eşim ve bebeğim covid olduk yarın karantina son günümüz sadece emzirdigim için hiç ilaç kullanmadan atlattım şükür çok agrım olursa parol ıctim sadece bol meyve su başka yapacak bişey yok .geçmiş olsun Allah şifa versin
Yagmurmerya Sum01 benim kardesim pozitif. Bekar. O kullanıyor. D vitamini ve parol ve öünoset önerdiker. İlac halsizlestiriyomus ama dıyduklarıma göre de içilmesi lazım ki cigerlere inmeden atlatılabilsin ama neyi nekadar doğrudur bilemedim. Ama arkadasımdan duydum. zencefil zerdeçal ve ezilmiş karanfili balla karıştırıp sabah akşam yendiğinde de iyi geliyomus eğer ilac kullanmıyorsanız. Ama yinede doktora sormak lazım bi etki herhangi bsi olurmu diye.