Aysehakan Mrb anneler oglum 5 ay 24 günlük bu zmna kadar her 2 3 saatte bir mama alıyordu uykuda bile bir kaç gündür gece kabul etmiyor 12 de alıyor bide sabah 10 gibi alıyor kontrolumuz 4 gün sonra
Rubab_Mommy Aysehakan benim bebegim 2 ay 18 gunluk.Gece 11 gibi emiyo.Bide sanah 7de fln kalkiyo emmek icin.Ama gunduzleri c9k dikkat ediyorum 2 saatte bir baze 2 saat bile olmuyo emziriyorum.Gunduz topluyo gece icin☺😄
Deletedmom11 Aysehakan 4. Aydan sonra bebekler 10 saat bile aç kalabilir.bebek şuan zaten normal olan düzeni oturtmuş, bozmayın lütfen :) sabah 10 dan evvel uyanırsada ilk öğünü kahvaltıyla ek gıdayla yaparsınız :)
mihrosum Aysehakan drumuz 3.aydan sonra gece beslenmesi yapmayın cocuklar acıkmaz alıskanlık yapar dedi. Ah canımm inan cok ısterdım sızın gibi olsun. Ama gece 2 kez yemeden uyumaz
Princessmother Aysehakan 3 ay 4 günlüğüz canım. 11:30’da yedi uyudu sabah 5:30’da kalktı mama için. Gece uykusunu öğreniyorlar artık
Aysehakan Deletedmom11 ek gıdayı mamayla birlikte nasil vermem gerek mesela 120 içiyor ek gıda alırsa ne icerki