Jiyanda Günaydın anneler oğlum 16 hafta 4 günlük 1 haftadır abartısız gündüzleri ağlıyor uyumamak için direniyor uykusu var ama uyumuyor sizce ne yapmalıyım artık yetişemiyorum ben 😭
Annesininmelegi Jiyanda hergun aynı saatte uyutmaya gayret gösterin düzensizlikler olunca saatlerde uyumak istemiyorlar
Papatyaa_ Jiyanda 4. Au atağı olabilir canım biz de o duruma yeni başladık emzik sakinleştirip uyumasını kolaylaştırıyor
Jiyanda aLmisMomSs uyku saatlerinde uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor direniyor artık ağlama krizine giriyor
urasinannesi34 Jiyanda bi ay kdr suruyor cnm en uzun atak bu zaten cok huysuz mizmiz uykusu olup uyumuyo gece uyanma meme reddinne ararsan var
Jiyanda Papatyaa_ emzik alıyor ama atıyor sakinleştirmek için kucağıma alıp geziyorum duruyor ama sallamak için ayaklarıma biraktigimda yine ağlama süt içerken de odaklanmiyir tam sizde de bu durum var mı
Papatyaa_ Jiyanda evet mamasını içerken çok hareketli sürekli belini yukarıya kaldırıyor ve uykusunda ağlamalar oluyor
Mervektlc Jiyanda merhaba benim bebisinde uyku problemi vardı ağlama yoktu ama sütüm var emiyo ama doymuyomus hemen ardında kusuyo geri çıkartiyo pirinç unu veriyorum arada uykusu azda olsa düzene girdi bir aylık olduk bu arada emmesi falan nasıl