Hilalse Mirac123 olan bütün düzenleri bozuldu uyku beslenme aklınıza ne gelirse tam bir kucak delisi oldu yeni yeni düzeliyor gibi ama hala en uzun uykusu 4 saat bunada şükür diyorum yarım saatte bir kalktığı zamanları hatırladıkça
Hulya_ Mirac123 4.ay atağındayız felakett tek kelimeyle 😬 Bütün uyku düzenimiz alt üst oldu gece 3 saatte bir emmeye kalkan oğlum yarım saatte bir sürekli kalkıyo bende zombi gibi dolasıyorum uykusuzluktan
Duruparmak Hilalse bitmeyen 4. Ay atağı yapmışlar resmen aynı şeyleri yaşıyoruz en fazla uyuduğu 4 saat o da gece uykusu sonrası saat başı uyanma gündüzleri 40dk umarım bu uykular kalıcı olmaz umarım eski Düzenlerine geri dönerler 🙏🏻
Hilalse Duruparmak amiiiinn post açmıştım bunla ilgili bazıları ataktan sonra geçiyor dedi bazıları uyku gerilemesi kalıcı dedi net bir cevap alamadım bir günüm kalmış yaşayıp göreceğim merakla bekliyorum 🤣
Duruparmak Hilalse bende baya araştırdım umarım kalıcı olmaz uyku hem bebişlerimiz hem de bizler için önemli
Mirac123 Bizim 9.ay atak dönemi başladı gece uyku yok sabaha karsi uyudu iki saat sadece bnde aşırı bas agrisi uykusuzluktan umarim bir an once biter bu atak dönemi..