Hvva96 Kızlar 15 günlük oglum cok uzun süre emiyor 46 50 dkka normalmi geceleri cok zor oluyor valla sizlerin bebekleri kacar dkka emiyor ?
Mervegelin93 Hvva96 ay bende bebegim 15 gunlukken hep bu sorunun cevabini aramistim. Bigun 1 saat 20 dk emzirdigimi hatirliyorum. Bel boyun felc. Ama merak etme cooook normal. Az bile emiyo. Memen onun icin acik bufe. Bolbol emzir. Onun tukurugu ile gogus ucuna emme refleksi gidiyo. Emzir gitsin. Hic panikleme. Birde o zamanlarda ben mememin ucunu sikiyodum ama hic sut gelmiyodu. Yetmiyo ac saniyodum. Ama 1 aylik kontralde dogum kilosundna 1 kilo almisti bile. Midessi kucuck. Sutun fiskirmak zorunda degil. O senin memenden besin degil ayni zamanda duygunu da aliyo. Zevkle gulumseyerek severek dokunarak emzirdi. Kaygisi stresi olmayan mutlu bir yetiskin olsun🥰 sutune guven❤️
Mervegelin93 Hvva96 hatta benbunu dokoruma bile sormustum. Tek isin o olmali memenden birakma, 3 aylik oldugunda 5 dk emip birakcak bu gunleri ozliceksin demisti. Suan 3 aylik ve gercekten oyle. Maksimim 10 dk suruyo. Sonrasinda yalvarsan tutmuyor. Doymus oluyo. O gunler cok guzeldi. Az daha dayan hepsi gecicek.
elifiii Hvva96 Yenidoğan için normal süreler aslında. Doyma hisleri yok ve sizin kokunuzla ve memelerinizle bağı var. Yavas yavas azaltın süreleri ( bunu kendisi de yapacak zamanla) gaz sancıları yakında başlayacaktır. Her istediğinde emzirin mutlaka bu çok önemli. İlk aylar( ilk 3-4 ay 4. trimester olarak geçiyor) yapısık olunuyor. saglıkla büyütün.
Tugba8 Hvva96 doktorum bir memede yarım saati geçmesin demişti yani değiştirirsin. Devam edersin. Ama sen çekmediğin sürece o bırakmayabilir :) sen zamanla alışınca ayarlarsın. Azalacak zaten gitgide. Daha minicik olduğundan çene kasları gelişmediğinden o kadar uzun emiyor. Azalacak annesi sabır 🥰
Hvva96 Mervegelin93 sorun oglum cok sabırsız inat memeyi tuttgunda hemen süt gelmesini bekliyor baya Bi inatlaşıyoruz saatlerce odadayız aceleden kac kere genzine durdu oğluşumun bazen cıldıracam gibi oluyorum ama pes etmedim
dnyerdm Benimki 15 bazen 20 dk sürüyor bazense 5 dk emip bırakıyor o zman az emdigini düşünüyorum, bazen yapışık geziyoruz sütüm mu yetmiyo diye endişeye kapılıyorum, çocuk büyütmek gerçekten çok zormuş, bakalım kontrolümüz var Dr ne diyecek
Baal Tuba evet uyuyup kalıyor.besini değiştiriyorum o arada gözünü açsın dye beş dk da diğer memeyi emiyor o da bazen
Emine_1245 Bixim emme suresi bir buçuk saati bulurdu o zamanlar hey gidi. Ben de eski dizileri izlerdim her bir emxirmede bir bölüm bitirirdim 😂. Şimdi 5 dakika dursa memede şükür diyorum 😅
SevcanDenizKorkmaz Hvva96 normal normal. Benimde ilk anneliğim bebeğim 1 saat emerdi ilk günler bende beni emzik gibi emmesin diye salak gibi emzik verdim çocuğum emziği eme eme beni emmeyi bıraktı 1 buçuk aylıkken. Emziği verdim iki gün sonra tam 5-6 dk dan fazla emmez oldu. Ne güzel emsin arkadaki yağlı sütü çeker kilo alır iştahlı olur rahat uyur. Uzmanlar bile en az 25 dk emmeli diyor. Koynuna al emsin sende onu izle sev. Emzirmek o kadar güzeldi ki içimde kaldı benim 😔