Cimbomlu190553 Oğlumun gece sırtı cok terledi bende degistirdim o arada uyandı ve bağırmaya ağlamaya başladı. Kendini yerden yere atmaya bana vurmaya başladı. Kucağıma gelmek istemedi. Meme istemedi cok sinirliydi bütün binayı ayaga kaldirdi.kucagimda sarılarak gezdirdim biraz sakinleşince emzirdim uyudu..arada boyle oluyo sizce nedendir. 🥺🥺🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭
zlhaa00 Cimbomlu190553 canm uykuda mutlaka terliyor bebekler onun yerine üstünü örteseniz daha iyi sen uyurken biri üstünü değişse sanırım sende rahatsiz olursun uykusu bölündüğü için yapıyodur bence bidaha öyle yapmayin
Mom091 Cimbomlu190553 korkmuştur belki? Bazen kızıma da oluyor özellikle sabah ezanı okunurken. Korkuyor ve ne yapacağını şaşırıyor. Çığlık ata ata ağlıyor sakinleştiremiyorum bir süre
Annesininpamuguzeynepelif Cimbomlu190553 tamamen degistirmek yerine, sirtina bir havlu koyun, uykusunu bolmeyin yazik, tulum giydirin, ustunu ortmeyin, terlemesine care bulub, uykusunun bolunmesinden dolayi bu tepki normal..
Pinkbery Cimbomlu190553 benim kızımda cok sinirli bu durumlarda ya. Bugün babası kapıya cıkardı hava alsın dedik. Eve geldi diye kıyametler koptu ne yanına yaklastırdı bizi ne dinledi. Agladıda agladı ne yaptıysak sakinleşmedi😃 kıpkırmızı oldu sular icinde kaldı boğazları yırtılırcasına ağladı. 2 yaş sendromu muhtemelen🤦 26 aylık benimkide
Cimbomlu190553 Dasbaby komik olan ne ?birlikte gülelim. Bir bebegin aglamasina gülecek kadar zihniyetsiz bir insansın sanırım
Dasbaby Dasbaby birisi seni uykunda uyandırsa sende sinirlenirsin demişsin ya aklıma birisinin uykumda uyandırıp üstümü değiştirmesi geldi neyse bebeğinize gülmedim heralde yanlış anlamayın töbe yarabbi
Melekturkann O an o tepkiyi uykusunu böldüğünüz için yaptı çünkü bende kızımın geç saatte uykusu geldiğinde uyumasını istemediğim zaman uyutmak istemiyorum kaldırmak istiyorum aynı tepkiyi veriyor o yüzden öyle büyük bir tepki verdi size ama uykusunu bölmeyin terleyebilir terlememesine dikkat edin
zlhaa00 Cimbomlu190553 bu aralar benim kafada gidik canm anladın sen örnegim biraz saçma olmus sanırım kim neden üstünü değişsin ki 😅😅 ah allahm bende kendime güldüm
caglaras Cimbomlu190553 bebeği gece vakti yaka paça soyup giydirmişsiniz şaşkına dönüp sinirlenmiştir doğal olarak :) nazar değil yani daha somut bir sebebi var :)
Deletedmom424 zlhaa00 insan yorumunu hayal ediyor yanlış anlama gülesi geliyor 😁😁😁🤷🏼♂️biri uykuda üstümü degisse bu kim olabilir eşim olur annem olur neden yapsınlar kafam da deli sorular 🙄yegenim de oyleydi uykusu bozulunca bağırır çağırır ağlar deli deli hareketler yapar uyurdu. Cimbomlu190553
Deletedmom393 Cimbomlu190553 bebeğin ağlamasına gülmemiş biri de senin gece üstünü değiştirse senin de rahatın bozulur demiş hemen agresif olmayın :) yani hayal etmiş o an ve gülmüş yanlış anlaşılmış hemen tepki vermeyin
Yaprak2019 Cimbomlu190553 siz bu kadar agrasifseniz cocukda da genlerde var galiba , sizin sorunuza gulmemis hanimefendi ne abarttiniz ya. Uykusu bolunce aglamis bebeginiz, bolmeyin
Mariposa Cimbomlu190553 rahatı boZuldugu icin sinirlenmiş olabilir benim kızım da bazen bana göre saçma sebeplere sinirlenebiyor kendi dünyalarında ne yaşıyorlar bilemiyoruz ki. 🤷♀️
zlhaa00 Deletedmom424 bnde tam olarak bunu anlatmaya çalıştım aslındada bu yorum gülünç oldu kabul 😅 bölme işte çocugun uykusunu havlu bez falan koy 🥰
Deletedmom393 Cimbomlu190553 uykusu bölündüğü için yapıyor :) benimki de sinir olur ben de bez koyarım