kursadsrkndyg Bebegım 2 ay 16 günlük her banyoda kulagına su kaçrmaktan korkuyrm her ne kadar goz yakmayan şampuanda deseler illaki yakıyor dalin yakıo mustela bübchen kullandm göz yakıyor.. yazık kuzumun gözleri kızarıyo.. kullananlar hangi markayı önerirsinz
ayis kursadsrkndyg Bende uni baby nin şampuanını kullanıyorum bı sıkıntı olmadı ondan öncede dalininkini kullanıyodum o da iyiydi.. 😊
Bilgess kursadsrkndyg Ben bebeğime doğduğu andan itibaren bübchen şampuan kullanıyorum hiç gözleri yanmadı
fatima kursadsrkndyg öyle çok yakan bir şampuan değil ki.. ayrıca azıcık yanmasından bir şey olmaz, uykusunu bastırır 😊😊
ayseoztas Ah detayci anneler😊 ben dalin kullanıyorum bebegim 6 aylik dogdu dogali kullanıyorum annem banada dalin kullanmis cocukkende hatirlarim yanmazdi gözlerim 😊 denemek istiyorsan kendi yüzünü yika bir kere bakalim canim emin ol çünkü benim bebegim beyaz tenli olmasina ragmen öyle kizarma falan görmedim hic 😊
kursadsrkndyg [bilinmeyen] mustelayı sevıyrm ve cok kullanyrm şampuanda internetten baktgmda az goz yakan özellik yazıordu ve bebgmn gzleri kıpkrmzı oluyor